bleh kazdej den te sleduje hafo lidi, uz jen proto, ze vetsina znas ma tekavou tendenci setrvavat u veci venku, a pak se krmit svejma dojmama.
vetsina znas totiz za to nejvic obycejne, bezne, bezprostredni, automaticke, proptietarni, zname a nezajimave rado povazuje to, co ma celou dobu nebo scim je celou dobu - a to je on sam. .. nehlede na to, ze garantem, uzivatelem i tvurcem vsemoznych vemu je prave on sam.
jinak zustavat sam se svymi osobnimi dojmy a pritom bez sebe protoze snimi, cloveka lehce primeje pominou a opustit drobny radosti a zazraky, ktery se dejou bezne, kazdodenne ..
treba
takle si du ... zahlidnu slecnu na druhy strane ulice. ona po chvili kousek predemnou zacne prechazet ... jdu dal ... kdyz prejde nase drahy se skrizi .. ze by spolucestujici ?
ahoj ahoj .. kudy kam vede tvoje cesta ? ... k nejlizsimu metru nebo daleko z mesta
ja du tudy tam, jiskru v oku mam, radost s lidma si uzivam - tak proc chodit sam ?
mm .. jestli preferujes grotesku ja bez velkyho stesku - pokracuju - a slapu dal sam svoji stezku