• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    HLOH
    HLOH --- ---
    Jasně, tahle by opravdu stěhovat šla- je to taková skládací infrakadibudka pro dva (a nebo pro tři ne moc tlustý a namačkaný)
    WYMA
    WYMA --- ---
    HLOH: škoda. nicméně pokud by ses stěhoval společně se saunou někam k liberci, taxe ozvi ;)
    HLOH
    HLOH --- ---
    WYMA: V Mladoticích u Čáslavi.
    WYMA
    WYMA --- ---
    HLOH: ehm kde bydlíš? :)
    RADU
    RADU --- ---
    HLOH: jak se řiká, všeho s mírou.) znam řadu lidí co přesně jak řikal WYMA je to přestalo po čase frekventovanýho chození bavit... já bych jí dávala tak 4x víc asi ne.
    HLOH
    HLOH --- ---
    RADU: Vzhledem k tomu že ji máme už asi tejden doma tak hrozí že bych tam mohl chodit klidně pořád....:-)
    RADU
    RADU --- ---
    HLOH: btw tobě hrozí že budeš třeba celej další měsíc chodit fakt denně??:)
    RADU
    RADU --- ---
    HLOH: myslim že takový zdravý maximum by se mělo pohybovat kolem 4-5 návštěv tejdně, je to přeci jen záhul na organismus
    WYMA
    WYMA --- ---
    HLOH: ahoj, nemyslím, že by to mělo vadit. mě by to spíš už teda nebavilo :)
    HLOH
    HLOH --- ---
    Ahoj, nevíte jestli nevadí se saunovat každý den?
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    uvazuju o tom, jen zatim nevim s kym, zadne kamosce se nechce jit a v "bukvo" parte se tam prozmenu nechce jit mne:)))
    AUSSIE
    AUSSIE --- ---
    Ahoj, nechystáte se v sobotu na naturistickou párty do aquaparku do Čestlic?
    http://www.aquapalace.cz/cs/media/akce/noc-naturistu-aneb-koupani-bez-plavek-1556.html
    Tamní saunový svět tak bude přístupný po dobu 3 hodin za cenu 200.- Kč
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    platíme si celou saunu a hlučíme si jak chceme.o))))
    RADU
    RADU --- ---
    _MAKI_: jí řekni ať se zklidní a jak řiká WYMA de do soukromý že tu nic zakázanýho neni.)platíš si za to tak si to chtěj užít
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    RADU: kéž bych to uměla:)
    RADU
    RADU --- ---
    ignorovala bych.)
    XBOBIKX
    XBOBIKX --- ---
    _MAKI_> odkazal bych dotycnou na "Rad fungovani sauny" s poukazem, ze v nem neni zadna zminka o nutnosti mlcenlivosti v saune. Tudiz jestli pozaduje ticho v saune, tak at si zaplati soukromou nebo at si da spunty do usi :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    _MAKI_: co na takový pitomce říct no. asi bych paní slušně řekl, že podle mě je sauna věc společenská a jestli se jí to nelíbí, tak ať chodí do tý soukromý.
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    WYMA: mě to přijde taky jako blbost, ale nestalo se mi to poprvé. ale pak mi tvrdí, že v sauně se relaxuje a má být ticho, tak fakt nevím :(
    ... každopádně mě to vždycky vytočí
    WYMA
    WYMA --- ---
    _MAKI_: to je dobrá blbost. ať si zaplatěj soukromou, pokud chtěj klid jak v kostele. v sauně se normálně přece komunikuje....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam