• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    WYMA
    WYMA --- ---
    E42: hp vypadá na prnví pohled jako děsně sympatickej podnik, jak vás tady čtu :)
    E42
    E42 --- ---
    E42: Tak jenom pro úplnost doplním, že kromě jednorázového propadného poplatku 500 Kč a minimálního prvního dobití 1000 Kč je v Holmes Place Smíchov ještě povinné minimální měsíční plnění ve výši 120 Kč a zrušení karty s propadnutím kreditu po půl roce neaktivity.
    Jinak řečeno pro člověka, co chodí do sauny jen v zimě, je Holmes Place bez členství naprosto neprůchozí.

    Byli jsme místo toho včera v Čechii na Invalidovně a docela fajn. Dvě malý sauny (cca 105° C), ledový bazének a "odpočívárna" u bazénu. 210 Kč za tři hodiny a v době 19.30-22.00 jsme tam potkali přesně 6 lidí.
    E42
    E42 --- ---
    SLUCKER: To jo, bude nás dokonce 5-6, ale holky toužej po páře, aromasauně, vířivce atd. Je mchm v Praze nějaká jiná podobně vybavená sauna s méně komplikovaným přístupem?
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    E42: aha tak kdyz sem to delal na jare tak zapisne nebylo..
    ale jestli tam chcete jit ve 4rech jestli by pro vas nebylo lepsi jit do privatnich saun co tam maji.. ve 4 uz by to slo financne utahnout:)
    E42
    E42 --- ---
    Hm, teď koukám, že je tam navíc "zápisné" 500 Kč. No uvidíme.
    HOLMES PLACE – one life. live it well. | Energy Smíchov
    http://www.holmesplace.cz/energy/smichov/membership-personal/?lang=cs
    E42
    E42 --- ---
    SLUCKER: Super, to zní přijatelně. Potřebujeme tam protlačit 4 lidi, tzn. dvě karty to spraví a ty už se nějak využijou. Dík!
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    E42: cau, je to tak, musis si za litr nabit kredit do karty, kterou ti za +- 2 minuty zalozej, na tu kartu muzes sebou vzit jednoho hosta, prenosna ale neni..
    kdyz vycerpas kredit, muzes dobit novej.. jak to je s rusenim nebo necerpanim kreditu kdyz by tam clovek delsi dobu nechodil nevim, ja tam chodim casto:)
    E42
    E42 --- ---
    SLUCKER: Můžete mi prosím někdo potvrdit, jestli tahle informace ještě platí? Z HP mi emailem tak nějak oklikou sdělili, že do relaxu je vstup jen s členstvím, ale je možné, že jsme si prostě nerozuměli. Jde mi o nějaký co "nejjednorázovější" vstup, ale litr kredit se taky dá, párkrát tam ještě určitě zajdu, HP bylo loni fajn. Případně je ta karta přenosná?
    LITROP
    LITROP --- ---
    Tak jsem byl v té Finské a schrnutí supr majitel ,skvělej bazenek(zrovna nově napuštěn),trochu malá sauna parkrát jsem i stal ,ale to bude asi ruzný podle lidí.Kapánek draší ale asi jeste zajdu.

    Jinak nevíte dostavám v praci FOKUSPASS-sodexo a marně hledám saunu kde bych je udal jediny co jsem nasel bylo podolí ale tam sauna nic moc
    LITROP
    LITROP --- ---
    JIRAS111: ok diky tak to se tam asi uvidíme
    JIRAS111
    JIRAS111 --- ---
    LITROP: to je moje soucasna sauna, kam chodim.. sauna je prumer, ale celkovy prostredi, zazemi a obsluha idelane splnuje presne to, co si od sauny predstavuju - tedy relax, neni to teda styl sauna-fabrika typu smichov, ale spis prostredi s vicemene uzavrenou komunitou lidi, kde potkavas furt ty samy xichty a bud ti sednou, nebo ne...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    byl jsem nedavno v saunovem svete v aquaparku cestlice a byl to pro me nejlepsi saunovej zazitek v zivote....celej den relaxace, nadhera...rad bych tam alespon jednou za mesic s pritelkyni zasel...moc doporucuju!
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    třeba www.sauna-praha7.cz nebo www.salony-krasy.cz/salony/infinit-sauna-fitness/
    EM303
    EM303 --- ---
    neporadíte mi někdo saunu v okolí Štrossmayráku:) a vltavský? dík
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    LITROP: o kus níže v diskuzi o tom píšu...
    LITROP
    LITROP --- ---
    Máte někdo zkušenost s touhle saunou http://www.saunaklubvefinske.cz/index.htm
    JIRAS111
    JIRAS111 --- ---
    MUFLONEK:na olsance jsem parkrat byl, hned poprvy me vyjebal nejakej strejc v potirne, ze jsem se ze sprchy neutrel a vlezl mu tam.. a v navaznosti na to, jsem tam sedel asi pul hodiny, pac tam byla kosa.. uz je to tam lepsi ?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MUFLONEK: A pak si platím členství v Holmes Place, takže občas zajdu i tam (Smíchov)

    A jednou za čas hodím Olšanku 10. patro. Též velmi příjemná sauna.o)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RADU: Existuje.o) Pražačka.o) www.prazacka.cz a je tam i velmi příjemný pan sauner .o) ale není to zas tak luxusní sauna... avšak pan Václav to svou vlídností vyváží.o)
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    JIRAS111:
    jasny, někdo má prioritu v bazénku...
    já jsem po tom, co už jsem vše v Praze vyzkoušel, dospěl k názoru, že se bez bazénku obejdu (...a to jsem v sauně s bazénkem "vyrůstal":)) a radši si dám dlouhou ledovou sprchu.. Neznám v Praze saunu s bazénkem, která by mne svým rozsahem nabídky vs cena přesvědčila k pravidelným návštěvám...
    Pokud bych chtěl jít do sauny max jednou za měsíc a jen tak jednou za čas luxusně zarelaxovat, možná bych bazének řešil (Sauna ve finské, Sauna Arbes, Sauna Butovice, Sauna Relax na P7, Sauny Infinit, nebo bez bazénlu ale s masážní postelí skvělej SquashPoin atd..) chodím-li 8x za měsíc, už se na peníze přecijen hledí a bazének nehraje takovou roli navíc jsem na P6 tak to mám za rohem a sauny na "druhé" straně města už vůbec neřeším..;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam