JULISAK: já zažila plno žen namalovaných a s makeupem...když jsem zjistila, že tyto typy chodí pravidelně už jsem to místo nenavštívila...Zajímalo by mě za jakým účelem tyto madam do té sauny vůbec chodí opravdu :)) zmalované, barevnými kovy pokryté s pantoflíčkama a bůh ví čím vším, a pak si ještě vyskakují,...:))
NICOLE: Sauna, že pro děti není zdravá a na to si přišla kde simtě? :) Proč by to nemělo být zdravé? Já chodím pravidelně a od kamarádky děti taky ;) (samozřejmě, že tam nesedí třeba 15minut, a úplně nahoře, protože je to přeci jen malé tělíčko, ale pomalu pomalinku si zvykají) Někomu to sedne někomu ne, někdo má vyšší tlak nižší těch "parametrů" je tam spousta. I těhotné ženy mohou do sauny, záleží na člověku jestli mu to dělá dobře nebo nedělá dobře, tělo si řekne co žádá, to je zase individuální...Když ti nestačí to, co zde bylo napsáno, nebo co ti kde kdo řekne a opravdu tě to zajímá studuj sama hledej, přečti si dějiny či historii vzniku saun a pravidel určené pro ní, pak budou věci zde již zmíněné vysvětleny dopodrobna a určitě nalezneš ještě více informací a dostatečné argumenty pro to co hledáš. Protože, když přeci někoho něco zajímá a s něčím se nespokojí tak pátrá dále a sám nebo se mýlím? Budu ráda když potom poreferuješ a ráda se něčemu přiučím opravdu. ;)
A zároveň i děkuji, protože lidi jako ty, kteří mi dokáží i takto trošičku "zvednout mandle" mě dohání k tomu, abych věci nastudovala dopodrobna. ;)