Po delší době napišu report na "novou saunu"..aspoň pro mě.
Jsem zarytej fanoušek Relax Days v Sheratonu:)..ale čas od času se podívám i jinam, abych se utvrdil v tom, že je to tam "nejpohodlnější":))
Tentokrát jsme vyrazili nakupovat na Zličín a když jsem si všiml reklamy na baraku, že tam je Saunový svět, tak jsem tam hezky rychle zapad. Je to nejspíš uplně nový. Vevnitř to tak aspoň působí. Cena je 280kč na neomezeně a v ceně je velký ručník a prostěradlo. Prostor sauny je prostě uplně novej, luxusní a voňavej. Je to velký. Lehátek je tam zhruba 40? Je tam mikro bárek na zvonek, kam přiběhne recepční.
Co se týče samotného saunování, tak tam jsou 4 místa, kde se dá být. Je tam bilinná pára s teplotou někde málo na 60 stupni a na kamnech je kotlík s olejem a v něm mraky bylinek. Obrázky všech bylinek tam jsou na zdi. Voní to tam hezky a asi to je zdravý..Problem je, že to neni sauna prostě. PAk je tam normální klasická pára bez bylinek. Sauny jsou tam dvě. Jedna je Bio-sauna (??)...to znamená že to má vevnitř zelené ledkové podsvícení a je tam teplota 55 stupňů...nic pro mě. Pak je tam klasická velká finská sauna. Ta je dobrá je tak 5x větší než sauna v Sheratonu. Klasická teplota.
Před saunama je ještě Kneippova lázeň na nohy. Střídání vařící a ledové vody na nohy. Bazének tam k velké smůle neni:/ jsou tam sprchy, lavory s ledovou vodou a led. K prvnímu vstupu dostanete poukazku na další vstup pro jednu osobu zdarma