NIK0DAS:
NÁVŠTĚVA VRŠOVICKÉ ISAUNY - Včera jsem ji navštívila a bylo to super, do sauny se jde dozadu kolem recepce, přes pánské šatny do sauny kde je společná šatna. Za skříňkami je závěs kde se člověk může převléct aniž by ho někdo viděl :) Sauna je poměrně velká jsou tam 4 místnosti z toho jedna je šatna. Design sauny je trošku divočejší, já jsem byla maximálně spokojená. Zase tak děsivé jak tu bylo popisováno to v žádném případě není ;) Asi také záleží na co je člověk zvyklý a co od sauny vyžaduje. Vzadu v místnosti jsou polštářky, deky a také stoleček, kde se člověk může natáhnou a odpočinout si, v druhé místnosti je televize (ta mě tam dost štvala, a rušila mě, furt jsem ji chlapům vypínala:)) také místa na sezení, lehátka, pohovka a stolečky, počítač s internetem (je tam wifi) a část baru (člověk to nemusel celé obcházet, bar zasahoval do dvou místností, další +. V sauně to hřálo méně než na co jsem zvyklá (nevím, kolik bylo stupňů a tipovat si nedovolím) vydržela jsem tam 25min jinde tak 15min, každopádně mě to tělo skvěle prohřálo - sauna má 3patra na sezení a desky jsou opravdu široké, což je super, člověk se může protáhnout, dále tam jsou dvě sprchy se závěsy, a obrovský venkovní bazén. Můžu říct, že to byla fakt bomba, zaplavat si v tom bazénu:) Cítila jsem se potom opravdu skvěle. Obsluha byla příjemná, mladá slečna velmi komunikativní :)) Nevím co více bych dodala, více na stránkách. Dovolila jsem si vyfotit pár fotek (pouze mobil, a jen co šlo)
IMAG1017.jpg (871213 B)