• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    SITH
    SITH --- ---
    IF_: panebože.cz. Zlatý barandov teda
    IF_
    IF_ --- ---
    SITH: Jo.Bavila jsem se tam o tom s jednim saunarem.Zacali delat na prani vedeni tzv.zazitkove ritualy.Takze krom toho pri kterem te slehaji brezovymi vetvemi a kterej je v pohode tam treba prijde zpevak a zpiva pri tom.Nebo zenska co tancuje brisni tance apod...s to je fakt voser.Krom toho, ze je to hovadina u toho hraje hlasite hudba:))
    SITH
    SITH --- ---
    IF_: lol cože? :)
    IF_
    IF_ --- ---
    To ja ritualy miluju. Ale kdyz jde fakt o ritual, ne ty voloviny co se rozjely v Cestlicich, ze tam u toho zenska ci chlap tancuje apod:/
    IF_
    IF_ --- ---
    SLUCKER: Za me Butovice v pohode, ja tam chodim rada. S Cestlicema se to teda srovnat neda, ale cena je zas priznivejsi.
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    LISTIKUS:
    Byl jsem tam někdy na jaře a to říkali že se chystá otevření terasy na střeše...
    Jo, ten hluk jsem tam taky zaznamenal, jak sem psal že odpočívárny jsou neútulné a chladné, tak ten hluk k tomu patří, není tam přímo klid. Rozhodně bych si tam nejel odpočinout, i proto jsme tam byl zatím jen jednou na zkoušku. Přijde mi to zajímavé pro nějaké "společenské setkání", neboli, když si jde člověk do welnes pokecat, tak tam to je takové docela zábavné, jak je ten prostor členěný, ale jinak, pro opravdovou saunovou pohodu a relax to fakt není.
    Saunové "rituály" mne také nezajímají, ale jejich výhoda je, že se tam sleze většina osazenstva prostoru a zbytek saun a prostoru je pak půl hodiny skoro prázdný :)))
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    SLUCKER: Co se týče těch Butovic, tak zatím jsem tam neviděl otevřenou žádnou verandu. Nevím kdy jsi tma byl naposled, ale docela se to tam zaplnilo. Celkově si tam moc neodpočinu, protože je tam hluk. Jsou tam saunový rituály, ale na ty já moc nejsem.
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    KALIBAN: Já to tu už psal před časem, tak sem to nechtěl opakovat..
    ..chodím na Smíchov do Holmsplace, také zde musíš mít členskou kartu, kterou si můžeš nabíjet. Má to výhodu v tom, že tam nechodí nahodilci z ulice, ale jen členové, což sice ne nějak zásadně, ale přeci jen trochu omezuje návštěvnost a i když i tam bývá v zimě v "prime time" narváno, asi zdaleka ne tak, jako jinde. A třeba víkendy bývají hodně na pohodu..
    Cenově to máš za cca 160-180 / neomezený čas, otevřeno do 21:30. V areálu je prostorná sauna a pára, malá aroma-pára, jakýsi "solný kout" a velká vířivka, k tomu prostorné odpočívárny a příjemný cenově rozumný bar.. Prostě ideální poměr cena/nabídka:)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SLUCKER: a kde ta sauna je?

    jo jinak neomezenej cas maji v diplomatu na kulataku, nicmene je potreba mit nejakou nabitou kartu, pak to stoji neco pres dve stovky. me hodka a pul vetsinou staci ve verejny saune
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    KALIBAN: Tj, Step je drahej jak CYP, byl sem tam ze začátku párkrát, ale když jsem tam jednou za večer ve dvou nechal skoro 800, neb sem si neuvědomil že tam hlídají čas, tak to byla konečná..:)))
    Před 8-10 lety jsem hodně experimentoval s návštěvami různých saun po celé Praze, zkoušel soukromky, menší sauny a podobně. Ale protože preferuji delší dobu (2-3 hodiny) v sauně a relaxaci obecně, a nebaví mne chodit na kratší dobu se stopkami v ruce, tak jsem nakonec zůstal tam, kde mám neomezený pobyt za paušální cenu..:)

    Jinak zkusili jste někdo Saunii na Butovicích? Byl jsem tam na jaře na zkoušku a docela slušný, opět neomezený čas/slušná cena, otevřeno hluboko do noci, jen relaxační zóny byly na můj vkus příliš chladné a neútulné. Ale otvírali teď prý ještě terasu na střeše, tak se tam chystám znova mrknout...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ARCHIMEDES: jj uz to bude pomerne dlouho. ctyri roky cca ? neriakm ze to tam je porad takove, jen ze dojem byl tak desnej, ze to nehodlam zkouset znova
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    KALIBAN: Jak je to dlouho? Humus bych si pamatoval.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SLUCKER: step stoji vicemene stejne jako pro dva ta athena... mozna i vic dokonce.
    jinak ano, step je v haji i v deset vecer, v sobotu v pet. To fakt uz nejde.


    RYBICKA: tahle sauna byl jeden z nejnechutnejsich prostoru kde jsem kdy byl, bazenek byl prusvitnej a ne pruhlednej, sauna byla takova cela navhla a smrdela. Rezervovali jsme si privatni cast a pan mi do telefonu nejak zapomnel rict ze to musim ten den rano potvrdit, takze nam to propadlo a choval se ke me fakt hodne divne. Za me never more pokud na to neuslysim nekoho pet oslavne ody.
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    RYBICKA: Docela hezká sauna s bazénem a barem, ale byl jsem tam před lety a přišlo mi to víc jako místo pro sraz partičky naturistů co se navzájem znají, což má své klady i zápory..:)
    Nepřesvědčilo mne to k tomu se tam vracet, ale bydlet v okolí a nemuset řešit parkování, asi bych tam občas zašel...:)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    RYBICKA: Ovšem je to tak 3 roky zpátky, co jsem tam byl, to se to ještě jmenovalo "Sauna klub ve Finské", ale popis saun a služeb naznačuje, že asi došlo spíš jen ke změně režimu vstupu (tehdy myslím nebyly jednotlivé vstupy, jen "klubová" permice).
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    RYBICKA: Není to marná věc, když máš dost času a ráda si dáváš dlouhé pauzy mezi cykly. Byl jsem tam dvakrát a dobrý, kamarádka se tam svého času pravidelně chodila učit: Sauna - odpočinek u stolu s něčím na zub a skripty a zas do sauny :)
    RYBICKA
    RYBICKA --- ---
    takže v Infinitu teď bývá plno i pozdě večer, okolo desáté?
    A http://saunabarfinska.cz/ jste někdo zkusil?
    N_I
    N_I --- ---
    mozna jsem OT ale nemate nekdo zkusenost s dobrym a levnym floatingem v Praze?
    IF_
    IF_ --- ---
    SLUCKER: Privat si dopreju jen svatecne, ale pokud tak Chateau st.Havel...to je fakt top imho v Praze.

    Jinak dotaz, nezkousel nekdo wellnes/saunu v bazenu Jedenactka na Hostivari? Ceny vypadaji slusne.
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    no od 3 více by se to začalo vyrovnávat a vyplácet ve srovnání se STEPem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam