• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    LISTIKUS: to je hodne dobrej popis saunie. a presnej

    Jinak ja ten holmes zjistim, podle me tam nic takoveho aktualne poridit nejde. Ja mam clenstvi nejakym barterem a fakt je ze po vanocich tam je docela dost lidi.. coz je pro me absolutni wtf ze to opravdu funguje, ale co uz
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ONDRA_99: ty premium to neměly, ale energy (např. smíchov) se tuším právě daly platit i formou "za atrakci"... ostatně když přestaneš platit membership, tak by z tý karty měli udělat tuhle nabíjecí, ale bez upkeepu (což ti co šli rovnou na kreditovou tuším měli, nevím jestli upkeep přežil dodnes); do veřejných jsem přestal chodit, takže jsem ani ty smíchovské podmínky nestudoval
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    ONDRA_99:
    no jo, tak pak tam holt zajít a zeptat se.. třeba to stále nabízejí, jen nikde neprezentují, kdoví, netuším :)
    Já chodím tak 4x za měsíc, někdy 5-6x za měsíc, na cca 3h pokaždé, takže to je docela na pohodu ..:)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SLUCKER: No prave na webu ukazuji clenstvi 1890/mesic a to bych musel jit 10x mesicne abych se dostal na rozumnou cenu, a ja jak to mam ted s casem, tak bych sel tak 10x rocne.
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    ONDRA_99:
    Já sem člen už X let, tak vlastně nevím jak to je aktuálně s členstvím, koukám, že na webu nic takového nepíší..:)
    Mám prostě kartu na kterou si nabiju kredit a pak na něj chodím, dokud jej nevyčerpám, ideální řešení podle mne. Ale jestli to umožňují i novým členům, nebo jestli to je pozůstatek nějakého dřívějšího typu členství, nevím čeče..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SLUCKER: Aha, takze nabizeji i moznost ze platim jen za kazdou navstevu? To je dobry, ja driv mel Pure clenstvi, ale tam platis kazdy mesic at chodis nebo ne.
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    ONDRA_99: nn.. jen si musíš zařídit klubovou kartu a podle toho jak si to členství nastavíš, tak to pak máš..
    já nemám členství na paušál, ale jen si dobíjím kredit jak se mi hodí, a na saunování to stačí, kdybych chtěl k tomu i plavat v bazénu, nebo cvičit, už by se jistě vyplatil paušál....:)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SLUCKER: Ale to tam musis chodit pravidelne ne?
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    ONDRA_99:
    Neomezený čas za 160-180 Kč
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SLUCKER: Co znamena nedrahe?
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    VALENTINA:
    My jsme tam s kámošem před lety přestali chodit, když tam jednou uklouzl, rozbil si hlavu a zlomil si ruku - a to měl boty, ale nenazul si je do sprchy a jak z ní vykročil, podjela mu noha a už letěl..
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    LITROP:
    Přesně jak psal Listikus - Saunia je příjemná na pokec, zábavu, takové to společenské saunování - je tam docela dost vyžití a zákoutí, je to na neomezený čas, je tam bar i s jídlem, takže na to vyrazit tam s někým je docela dobrá volba..:)
    ..ale není to prostor kam bych šel sám si jen tak odpočinout a relaxovat, na to jsou příliš hlučné, chladné a neútulné odpočívací prostory.

    Osobně se zde pravidelně opakuji, ale na klasické, časté a klidné saunování je super Holmsplace, kde až na výjimky typu povánočního období nebývá příliš narváno, je to takové víc "klubové" díky nutnosti vlastnit členskou kartu, časově neomezené, nedrahé, prostorné, odpočívárny vzorově klidné - na odpočinek ideál, pravidelně tam usínám na lehátku.. :))
    LITROP
    LITROP --- ---
    LISTIKUS: diky uvidime:)
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    LITROP: takovej horší STEP, lidi poměrně hodně. Pokud jsi na rituály, tak si tam užiješ. Odpočívarná hlučná, v bazenku se zdá byt špinový(kůže, chlupy, vlasy) / ale spíš je to podsvicením, jinde to prostě nevidíš. Není venkovní sezení. Časově neomezené. Pokud hledáš klid, relaxaci, intimitu.... nedoporučuju. Pokud zabavu, pokec, rituály tak je to ok.
    LITROP
    LITROP --- ---
    zdravim byl jste nekdo tady prřemyslim o tom kdyby se chtel nekdo pridat http://www.saunia.cz/#page=uvod
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    QUIP: ja nezdrham!:)
    QUIP
    QUIP --- ---
    KALIBAN: Posledni dobou si pred vstupem poradne zchladim celou hlavu studenou vodou, nebo ledem a pokud v saune lezim, tak si ji jeste obalim kouskem prosteradla (cepici jeste nemam).
    Ani ne proto, ze bych tam chtel vydrzet dele, ale ze se mi pak hlava tak neprehriva a celkove se po te saune citim prijemneji / ne tak unavene.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    VALENTINA: me prijde ze ve stepu kdyz uz jsi v saune narvana s 30ti lidma tak to fakt relax vylozene nebude...
    ja ted chodim do holmesu vetsinou sam, protoze tam verejnost normalne nesmi ... coz je krapet skoda. Nicmene po novem roce je tam taky lidi jako prase. Oni zmizej, ale ted je to ulet.

    a dotaz. ted jsem zkousel saunu s hlavou v dlanich. Tzn oblicej odstinenj od toho vedra.. a mam pocit ze jsem tam v pohode vydrzel mnohem dele nez kdyz mam oblicej odkryty, tak jsem dumal si tam vzit studenej rucnik a placnout si ho na hlavu nebo tak neco...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    VALENTINA: Tak jedna věc je vyloženě kecat, jiná snad prohodit pár vět za celou dobu... případně ještě v odpočívárně a tak...
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MORGAIN: tak zrovna v sauně nemám moc ráda, když druzí kecaj, hodně lidí tam chodí relaxovat. I ve Stepu jsou dvě sauny označeny jako Tichá sauna a byla jsem svědkem toho, že tam někteří umravňovali ty příliš ukecané.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam