tak jak jsem slibila - testovali jsme tu novou saunu v Podoli a jako moc se mi do toho moc nechce, protoze je to tam dobry a vy tam pak zacnete chodit a bude tam narvano:)
Prostory jsou fakt pekne - je to rozdelene na dve patra, v kazdem je odpocivarna - vnitrni i venkovni, sprchy po sauneni a bazenek - ano, maji dva bazenky. Sauny jsou 4, dve jsou lehce mensi, ta s vyhledem na Vltavu a Zlichov je velka. Teplotne si uzijou asi vsichni. Nove maji i masaze.
Za me maji velke plus, ze "relaxacni" hudbu nepousti v saune, maji fajn personal, je tam cisto, interier je vkusnej a intimni.
Je znat, ze se teprve postupne zajizdi - potrebuju vychytat par drobnosti, ale na poznamky reagoval personal fakt dobre. Cenove jsou lehoulilince up.( maji ted akci na 50 vstupu za 10K) Jsem zvedava, jak to tam bude vypadat v zime. Ted nas tam bylo tak 5 na prostor pro cca 200? lidí a satny -skrinky - jsou mensi, takze nacpat tam kabat a zimni boty, atd..bude trosku boj. Parkoviste jsem tam nikde nepostrehla - mozna to pujde nekde v prostoru Zlutych lazni, bazenu v Podoli? Vstup je prakticky hned u tram zast. Dvorce.
Kolem a kolem, za me super - par minut od baraku, po ceste z prace, peknej vyhled a fajn prostredi.