já se saunuju pravidelně už roky a shodou náhod v různých typech saun s různým osazenstvem; příjde mi, že co se hovorů v sauně týče, nejsou žádná pravidla, do sauny jdeš v nějakém rozpoložení, někdy máš chuť sdílet s ostatníma zážitky, názory, někdy jsi v blbé náladě a prostě radši se jen tak potíš ve vlastních myšlenkách
věc se má tak, že ostatní to mají hozené stejně... někdy jen tak lebedí, čumí do blba, někdy někdo potřebuje radu, mám problém, nebo jen tak klábosí o hokeji a o rozbitém autě, často se ale stane, že i ve skupině třeba 7mi osob, je zkrátka ticho, každý je pohroužen do sebe
sauna rituály jsou mi velkou neznámou a ta myšlenka mě nějak vůbec nebere, jako čumět na polonahou děvčinu co provádí nějaký taneček a ovívá všecky okolo ručníkem může být zábava, ale spíše by mě to rušilo než vzrušilo
sauna je místo veřejné ze své podstaty, ale zase jsou tací co mají saunu doma, nebo si platí za vlastní privátní čas, protože mají radši být tam sami, s rodinou, nebo jen s pár přáteli
Kdyby mi do sauny naběhl nějaký týpek
GIF_242: a chěl tam cokoli kutit, měnit, větrat a dělat cokoli jiného, než se aktuálně saunovat, byl bych teda dost rozladěn a protože v sauně často relaxačně kloktám pivko víc než je zdrávo, asi bych ho i poslal do prdele nebo mu usmažil nos na saunakamnech