MERTLAS: No, ja tam byla pred Vanocema, kdy byla docela zima, a jsem z toho trochu rozpacita.
Prostor je to impozantni, jak je to spojeny s tim venkem, kde jsou udelany cesticky a hori tam ohen, tak je to hezky. (nevim, jak ve dne, puvodne tam byl detskej areal, neco z toho tam zustalo, tak to muze trochu rusit, ale za tmy hezky). Venkovni sauna obrovska, tu bych plnou zazit nechtela :). Teplota v saunach super, to fakt cenim. Bazenky extra ledovy - taky super, na mole jsem se byla mrknout, ale nejsem moc fanousek Vltavy v Praze, takze to jsem si odpustila. Jeden ceremonial so-so, na me moc ezo reci, druhej super, typek byl nemluvnej, daval hodne vln, to mi sedi :).
Ale - teepee na pohled parada, ale byla v nem takova zima! Jako tam se fakt nedalo odpocivat vic nez par minut, to bych odesla se zapalem plic. Pak je tam takova venkovni boudicka, vypada jakoze utulne, ale stejnej pripad. Byly tam zapnuty jedny elektricky kaminka, takze fakt zima. Taky ani v jednom nikdo nebyl. Odpocinkovy mista vevnitr jsou v podstate dve (par sezeni je jeste primo u vnitrnich saun a pak terasa), my si potrebovali neco rict, tak jsme sli do netichyho. Jenze to je zas primo v pruchodu mezi barem/satnama a saunama. Takze tam furt couraj lidi, bouchaji dvermama a dost se vetra.
Ted chci jit nekam znova a nevim, jestli pujdu tam. Sauny super, odpocivani trochu na houby. Je tam jeste jedna ticha odpocivarna, ta je ve stejnym pruchodu, ale aspon ne primo u tech dveri ven, tak to by o samote mozna slo. Cena samozrejme hodne dobra. Dobry taky je, ze rovnou pujcujou zupany.
Btw cekala jsem asi 10 min venku na kamarada a bylo vtipny, jak x lidi slo sem a po minute zmatene vyplulo a preslo vedle do Saunaspotu. Ty vchody jsou fakt primo vedle sebe, takze to vypadalo, ze si lidi davaji sraz na recepci, ale nereknou si v ktere saune :))