• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    MERTLAS: No, ja tam byla pred Vanocema, kdy byla docela zima, a jsem z toho trochu rozpacita.
    Prostor je to impozantni, jak je to spojeny s tim venkem, kde jsou udelany cesticky a hori tam ohen, tak je to hezky. (nevim, jak ve dne, puvodne tam byl detskej areal, neco z toho tam zustalo, tak to muze trochu rusit, ale za tmy hezky). Venkovni sauna obrovska, tu bych plnou zazit nechtela :). Teplota v saunach super, to fakt cenim. Bazenky extra ledovy - taky super, na mole jsem se byla mrknout, ale nejsem moc fanousek Vltavy v Praze, takze to jsem si odpustila. Jeden ceremonial so-so, na me moc ezo reci, druhej super, typek byl nemluvnej, daval hodne vln, to mi sedi :).

    Ale - teepee na pohled parada, ale byla v nem takova zima! Jako tam se fakt nedalo odpocivat vic nez par minut, to bych odesla se zapalem plic. Pak je tam takova venkovni boudicka, vypada jakoze utulne, ale stejnej pripad. Byly tam zapnuty jedny elektricky kaminka, takze fakt zima. Taky ani v jednom nikdo nebyl. Odpocinkovy mista vevnitr jsou v podstate dve (par sezeni je jeste primo u vnitrnich saun a pak terasa), my si potrebovali neco rict, tak jsme sli do netichyho. Jenze to je zas primo v pruchodu mezi barem/satnama a saunama. Takze tam furt couraj lidi, bouchaji dvermama a dost se vetra.
    Ted chci jit nekam znova a nevim, jestli pujdu tam. Sauny super, odpocivani trochu na houby. Je tam jeste jedna ticha odpocivarna, ta je ve stejnym pruchodu, ale aspon ne primo u tech dveri ven, tak to by o samote mozna slo. Cena samozrejme hodne dobra. Dobry taky je, ze rovnou pujcujou zupany.

    Btw cekala jsem asi 10 min venku na kamarada a bylo vtipny, jak x lidi slo sem a po minute zmatene vyplulo a preslo vedle do Saunaspotu. Ty vchody jsou fakt primo vedle sebe, takze to vypadalo, ze si lidi davaji sraz na recepci, ale nereknou si v ktere saune :))
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    MAR_TINA: nojo. to bejvávalo.. :D ještě před Lounama :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VODOMERKA: četla jsem u moře a něco mi nesedělo... :)
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    V Lounech konečně vznikne venkovní saunička u Ohře.. https://www.darujme.cz/projekt/1205428
    QUIP
    QUIP --- ---
    ORTWORKA: Pali jen to, co volne visi do vzduchu, tam se to ohreje na vysokou teplotu a pak se to dotkne kuze. Takze pokud ji te retizek lezel celou dobu na tele, neni to problem.
    Ja si takhle pamatuju jednu saunu, kde davali klicek od skrinky na gumovem naramku. Kdyz ten klicek jen tak visel, tak dokazal na ruce dost neprijemne spalit. Tak jsem ho pak zastrkaval pod naramek, aby se porad dotykal ruky a to uz se takhle nerozpali.

    Jinak do sauny si jdu taky nekdy pokecat s prateli, ale to ji mame privatni pro sebe a tak si tam pokecame jak v hospode... ve verejnych saunach mam rad klid.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PETRAELECTRA: středa, pátek, sobota jsou ty privátní dny? :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    SPIKE411: Je to uplne novy. Dneska jsem tam shodou okolnosti byl na pracovnim meetingu s jednim ze spolumajitelu. Sice teda nemam zkusenosti s verejnejma saunama, protoze ji mam doma, tak me to nenuti nikam chodit, ale bylo to tam moc prijemny. Nenapadlo me, ze budu 6.1. plavat ve Vltave :) ale je to moc prijemny, zvlast dneska v tom mrazu.

    Jinak jsou nedavno otevreni, takze to tam je vsechno moc cisty a voni novotou :) Zatim tam jsou tri sauny, venku maji teepe s ohnem, kde se prijemne odpociva, dalsi odpocivani maji i vevnitr. Jednu klidnou a druhou k povidani. Uvnitr saun hraje celkem klidna muzika nebo je tam ticho. Maji celkem dost skrinek, takze planuji jejich dlouhodoby pronajem tak, aby tam mohl clovek prijit a mit tam svy veci, nebo pripadne si pujde zabehat, zabrusli ta nebude mit kam si dat veci, tak si ji tam bude moct pronajmout, jit zabehat, pak vlizt do saun atd... Ale taky to ted teprv ladi, jak by to melo vypadat.

    Do budoucna planujou jeste nejaky venkovni sauny, virivky a dalsi veci, ale to je zatim jen otazkou planovani a financi.

    Jak rikam, tak do verejnejch saun zas tak casto nechodim, tak nemam uplne srovnani, ale za me to tam bylo moc prijemne.
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Byla jsem v sauně zatím jen 3x. Takže zkušenosti moc nemám. Ostatní spolu hovoří ne zas moc hlasitě, že by se to nedalo ignorovat. Spíš nerozumim jak v tom vedru muzou furt něco valit.
    Co meě zaujalo byl zlaty řetízek na slečně, dyt to musí pálit jak čert!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUIP: ono přiměřené ticho by se mělo dodržovat v každé sauně, ale moc se to neděje.
    QUIP
    QUIP --- ---
    MAR_TINA: Ano, Infinit ma na vsech tech vetsich pobockach (Step, Maximus, Sen...) nektere sauny oznacene jako tiche, bez mluveni (ne ze by to vsichni vzdy dodrzovali). A je to prijemny relax v tichu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PETRAELECTRA: myslím, že infinit ve Vysočanech má jednu saunu označenou jako tichou. Nejen odpočívárnu.
    LITROP
    LITROP --- ---
    PETRAELECTRA: nej sauna v Praze
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    NAVARA: nejhorší jsou úplně cizí lidi v sauně, co se tam spolu baví! a člověk to musí poslouchat :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PETRAELECTRA: Ta Athena byla max na tři lidi, což je víc než dost, nemám rád lidi :)
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    NAVARA: aha, ty chceš privat, tam se vejde tak 15 lidí pohodlně, sama jsem tam byla jednou- náhoda. V Praze za tuhle cenu jsem taky nenašla.
    Ještě tady to bývalo levné a na dohodu, čistý, ale žádnej luxus, trochu punk.
    Sauna : Sokol Praha Královské Vinohrady
    http://www.sokolvinohrady.cz/sauna
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PETRAELECTRA: No, čtyřku bych plně za jednu návštěvu dávat nechtěl :) Athena byla někde kolem 600Kč za 2,5 hod.
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    SCHWA: je to v areálu zvlášť, ale v rámci sauny tě pustěj i do bazénu, když vše stihneš za 2 hodiny, tak 200.-, jinak bazén je jen za 100.-. Ale asi je to z ruky, já to mám kousek autem. Sauna kijukiju je teda výborná-ochladit se můžeš venku v biotopu.
    SAUNA Kijukiju – bazenradotin.cz
    https://www.bazenradotin.cz/index.php/sauna-kijukiju/
    NAVARA:
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Nějaké rozumné naceněné privátní v Praze, když je Athena zavřená?
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    YARIN: Podoli :)
    Taky se snazim najit neco bliz P6 - tedy misto, kde by se dalo slusne plavat (20-50m bazen) a saunovat / parovat. Nakonec vzdy skoncim zpet v Podoli.
    YARIN
    YARIN --- ---
    zavreli mi saunu i bazen na homolce, mate nejake tipy na cenove podobny kombo v praze? je mi jasny, ze dve hodiny za kilo jsou unreal, ale skocit na trojnasobek se mi po dlouhejch letech tyhle rozmazlenosti fakt nechce:/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam