• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    DED
    DED --- ---
    nemate doporuceni na SPA hotel, kde se da stravit 2-3 dny nekde mezi prahou a jizni moravou? idealni parametry mimo mesto, v prirode, fajn jidlo a samozrejme s dobrou saunou... napr. hotel Sen uz jsme byli. byli jsme treba i Zikmundov (coz super, ale z ruky plus zadna lace)...neco na vysocine treba... diky

    HOLOBYT: Nuuk je genialni... jedna z variant je ze se ubytujem v HK a budem chodit do Nuuku... pripadne by me zajimala reference na Saunalatta https://goo.gl/maps/kKsLmj4YBjN9yvoZ7
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    THAIGRR: Když mrknu na ty webovky, nevidím tam, že by byla nabídnuta možnost vlézt do řeky, je tam jen zmínka o bazénku. Ale podle fotky to vypadá, že ta možnost je? Kdyby tam někdo šel, můžete prosím to sem napsat, jak to tedy je?
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    KALIBAN: elektronicky urcite staci, klidne jen vyfotit
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    THAIGRR: staci ti to poslat elektronicky? poschovavam
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Nemate nekdo prebytecne uctenky za saunovani? Vyuzil bych je pro prispevek od pojistovny (vzp, darovani krve, az 2000 kc)
    Nejak se vam odmenim
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    HOLOBYT: zrovna sem jdu s tímhle:
    tady už je otevřeno - byl tam někdo (letos nebo loni)?
    Lázně na Lodi – Sauna na lodi v centru Prahy
    http://www.laznenalodi.cz/
    tuto neděli znamená už dva týdny zpátky 6.11.2022

    HOLOBYT
    HOLOBYT --- ---
    THAIGRR: díky za tipy!
    HOLOBYT
    HOLOBYT --- ---
    Včera jsem byl v NUUK v Hradci Králové - mohu jen doporučit!
    NUUK | Hradec Králové | sauna a osvěžovna
    https://www.saunanuuk.net/
    MTHU
    MTHU --- ---
    Byl jste někdo v Sauna Central na Václaváku? Nějaký zápory, co počty lidí ve všední den odpoledne?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    BIRMA: souhlas, step je dobrej kdyz mas cas tam jit ve dvanact dopoledne kdy tam nikdo neni, je to tam hezky, venkovni bazenek super, ta medova sauna taky... ale v prime time je to blbe ... na urovni saunie v nakupaku, ale za mnohem vetsi prahy
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    BIRMA: dvakrát dobrej zas není :))
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    SUBVERSION: Já jsem tam dřív chodila celkem často (mám to i poměrně blízko od domu), ale upřímě, raději pojedu na Dvorce nebo někam jinam... Step je dobrej dobrej, že je to na střeše a s venkovním bazénem, ale teda přijde mi, že tam chodí hlavně lidi, co mají nějakou saunovou kulturu u prdele - křičí na celý kolo (co zas v práci Karel posral a kdo jak měnil na chatě kotel a podobné důležité věci, o které se musí podělit aspoň s dvěma dalšíma kabinkama), nepodkládají se (hlavně zpocený nohy) a navíc to teda stojí majlant.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    🏊 Bazén na Výstavišti 🏊‍♀️ prošel proměnou: čekají vás nově zrekonstruované prostory recepce, šaten a sprch. Šatní skříňky se nově zamykají čipovými hodinkami. A kromě bazénu můžete využít i dvou saun – finské sauny a biosauny. Více na webu 👉 http://www.praha7.cz/bazen-na-vystavisti-se-zrekonstruovanymi-satnami-a-sprchami/
    _BAZY_
    _BAZY_ --- ---
    SUBVERSION: s Saunií Ostrava Futurum maš pravdu, asi úplňe nejnepochopitelnější uspořádání .....dvě patra, finská je v 2.n.p. ochlazovací bazének v 1.n.p. asi tisíc kilometrů daleko....... interiér temným a studený...... ale v Ostrava Avion Shoping Parku otevřeli další pobočku a ta je po všech stránkách lepší. Hodnotím teda finskou a zázemí, finská je podobně velká, prostory kolem jsou menší, ale vše je na jednom podlaží pobliž, interiér není všude tak ponurý. Lidí tam nebývá tolik a od 10 do 15 tam v podstatě nikdo není. Asi nejlepší sauna široko daleko je v hotelu Miura, jen ta cenovka je někde úplně jinde, ale je na co koukat. https://www.miura.cz/miura-spa
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Akorát upřímně nevím koho se tam ma cenu ptát, psala jsem i vedení a všichni mě vyfuckovali)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    QUIP: hm.. tahle je tam už dávno, i proto mi nechtel nikdo věřit a jednalo se mnou jak s odpadem :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    SUBVERSION: Diky. Zkusim se tam na to "pozeptat".
    Problem je, ze se tam toci strasne moc lidi, co tam pracuji treba jen kratce, nemaji to jako hlavni pomer.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    QUIP:
    slecna Martina :/ kdyz jsem sla po schodech dolu ven ze saun, ona stala naproti na baru. Slusne jsem se ji zeptala jak se jmenuje, slecna mi rekla "tak pojdte nahoru ke mne kdyz se mnou chcete mluvit" tak jsem tam musela jit abych zjistila jeji jmeno. Proste si me podavala fakt az do konce.))

    Zeptala jsem se zase na jeji jmeno, misto odpovedi mi zacala zase opakovat "vetrani vetrani" :) tak jsem precetla jeji jmenovku a sla pryc.. jako fakt tak arogantniho cloveka, pracujiciho v customer service jsem v zivote asi nepotkala. Chapu kdyby to bylo .. nevim.. neco easy, ale celkem luxusni sauna, kde navstevnici nechavaji pokazde tak litr, mi prijde jako fakt nevhodne misto.
    QUIP
    QUIP --- ---
    Neni to poprve, co si nekdo stezuje na personal ve Stepu. Ja uz tam moc nechodim, ne kvuli personalu, ale kvuli tomu, ze je tam vecne narvano a hluk.
    Kazdopadne kdyby se vam tam neco podobneho prihodilo, zkuste si zapamatovat jmeno (myslim, ze je maji na tricku) a popsat mi to do posty.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    KALIBAN: byli jsme ve finske uvnitr s kamaradkou, jen my dve. prisla slecna z horniho baru, podivala se na nas, nic nerekla a jen otevrela dvere a dale pred saunu ceduli "vetrani". Ja vim, ze se tam musi vetrat, a je to samozrejme ok, ale napadlo mi ji rict, ze by mohla to priste nejak okomentovat aspon dvemi slovy, treba "mile damy, prestavka na vetrani" nebo "pardon, vetrani" no proste cokoliv. proste mi to prislo strasne arogantni.

    Slecna na me zacala hned doslova rvat ze jako co ze nerozumim ze je tam vetrani a ze se musi vetrat atd a ze co si o sobe myslim ze ji rikam jak se ma delat jeji prace atd.

    no, uprime, byla nam zima, a sly jsme radeji do jine finske, kde me kamoska uklidnovala at se na ni vyseru a ze at to neresim, a ze jsme sem prisly relaxovat. Ve chvili kdyz jsem se tedy uklidnila a vysaunovala a sly jsme ven do sprch slecna nas zacala nahanet po celemu arealu a rvat to same "vetrani vetrani" "copak ji nerozumime" atd. Nahnala nas do sprch a chtela nam vlezt i tam, kdyz jsem se sprchovala tak furt rvala za dvermi sprchy :) fakt psycho.

    kdyz jsem sla ven ze sauny na recepci, seslo se tam asi 15 tech stejne vypadajicich kocek a uz "vsechno vedely" od svoje kolegyni a jeste jsem dostala zjebano, ze co si dovoluji, ze pry prestavky na vetrani jsou dane a musim to pochopit. Zeptala jsem se jestli je fakt tezke rict ty vde slova, na to mi slecny sdilely, ze pry kolegyne ma problem s krkem a ze se ji spatne mluvi. (rvat na me problem u ni pak nebyl, ze jo)

    byla jsem z toho fakt nasrana, customer service level zero. Napsala jsem manazerce, ktera me poslala do prdele a rekla, ze se slecnou mluvila a ze u nich je vse naprosto v poradku.

    Takze uz tam nechodim :) jinak moc pekna sauna, chodila jsem tam asi tak 6 let, 2x tydne, ale uz fakt nikdy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam