• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SPIKE411: Kayak ma pondelky zavreno
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SITH: A to bych možná i šel. Film v Aeru jsem už viděl, jakkoliv je skvělej a všem ho doporučuju. :)
    Zase nějaké Podolí? Nebo Kayak?
    SITH
    SITH --- ---
    SPIKE411: já až pondělí po práci
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Někdo do sauny dneska?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Niekto tip na saunu Strakonice/Příbram/Písek prosím.
    XARGH
    XARGH --- ---
    JADR: byl jsem saunu Dejvice testnout a spoko. Je to tam malý, ale útulný a vede to prima ženská, co i masíruje... Vstup 240,-
    JADR
    JADR --- ---
    LUSILDA: tam jsem jednou křísil jednoho důchodce na práškách co tam skejsnul tak půl hodinu. Nemilé..
    LUSILDA
    LUSILDA --- ---
    XARGH: a koukam, ze i YMCA ma dopoledne...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MAR_TINA: Realne staci jen ven, litacky to byt nemusi. Ale rozhodne bez zapadky (magnet asi nejlepsi).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRABICZ: dveře by měly být obousměrné a bez západky. Prostě lítačky, které lze rozrazit z každé strany.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    SPIKE411: měl jsem za to, že dveře ven jsou bezpečnostní standart, zkusím se na to zaměřit, díky!
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    KRALIK: Zakopanej pes žádnej, jen je to jedna sauna a jedna odpočinková místnost, takže když přijdeš v blbej čas, může tam být krapet těsno. Nehledě na teplotu, která tím častým přicházením a odcházením jde dolů.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KRALIK: Chodíval jsem tam, když to byl tuším ještě Infinit, teď si to provozuje ten hotel sám.

Za mě docela dobrý, bazének dost studenej, sprchy mají dvířka pro stydlivější.
    Někdy trochu hlava na hlavě, jindy poloprázdno.

Pokud se něco nezměnilo, tak je tam teda jen velká finská sauna a privátní vířivka, žádná pára (ale na té tolik nelpím).
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    byl jste nekdo v https://www.wellnessholesky.cz/ ?
    dobry/spatny? od pondeli do patku 11-15 hod. maj happy hours, 90 min za 290 Kc, coz mi prijde cajk. rustikalni finska sauna na fotkach vypada pouzitelne. tak jestli v tom neni zakopanej nejakej pes..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    BASSAREUS: my máme doma v sauně tohle.. https://palubky-vencl.cz/saunove-palubky-14x96x4200-mm-softline-kvalita-a

ale máma má saunu ve sklepě, takže tímhle máme obložen jen vnitřek.. a ted z toho po letech kdy to byla prádelna se saunou, udělala konečně relax místnost..)

BASSAREUS
    BASSAREUS --- ---
    Díky všem :)

SPIKE411: na dřevo. A dveře chci mít jen na šoupací petlici a la pravěk... žádný kliky, nic co by se mohlo zaseknout.

Dřevo budu muset zjistit, někdo doporučil cedr, myslím.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BASSAREUS: Kamna na dřevo, nebo elektřinu? (Na plyn jsem asi neviděl.)

Rozhodně bych se zaměřil na bezpečnost, nouzové tlačítko u podlahy na odstavení elektrických kamen, dveře asi otevírat ven, aby šly otevřít, i když se před nima někdo zhroutí apod. :)

Ať nedopadneš jako tady
    Na Jičínsku zemřely v sauně dvě ženy, ulomila se jim klika ve dveřích - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/cerna-kronika/sauna-smrt-robusice.A170416_084543_krimi_cen
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    BASSAREUS: jen jedna, dej si bacha z jakyho to delas dreva, kamos takhle postavil a vzal nejaky drevo, ze kteryho se pak tim teplem rozpoustela smula na holy zadky :-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam