• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    KOJÍTE? NEKOJÍTE?

CHCETE KOJIT? NECHCETE KOJIT?

BAVÍ VÁS TO? NEMŮŽETE TO VYSTÁT?

NEJDE VÁM TO? MÁTE NĚJAKOU VYCHYTÁVKU?

BOLÍ VÁS TO? JE VÁM TO PŘÍJEMNÉ?

nebo se chcete jen podělit o ten krásnej pohled miminka, když papá...?

rozbalit záhlaví
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    NEMESISS: diky moc :)
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    1TERESKARASTY1: u nas se tohle nestalo, ale vim, ze hodne kamosek to resilo a prej je to normal, jediny kojeny mimco v okoli, o kterym jsem slysela, ze mu dr. "diagnostikovala" zacpu, nekakalo skoro mesic (!!)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    stalo se vam, ze miminko -dnes 10dnu treba 3dny nekakalo? Nase holcicko kadila predevcirem a to HODNE a od te doby nic :( jen kojena
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Jo, vážně jsem měla pořád hlad a i přes pazravost jsem hubla
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    Jinak k jídlu během kojení - já jsem nikdy nejedla víc, než teď. Od tý doby, co se mi narodil syn, tak jím o dost větší porce než můj partner (a on není žádný nejedlík) a k tomu hodně dalších zdravých i nezdravých věcí denně...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    A já jsem totální případ.....v posledním těhotenství jsem nabrala zhruba 22, 15 nechala v porodnici, dalších 8 během šestinedělí a pak během kojení zase zpátky.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    KYO: ano, nespaním a kojením jsem u každého dítěte nabrala tak čtyři kila. zhubla jsem, až když děti začly spát a skončilo kojení.

kamarádka u kojení denně dala tabulku Milky, což je v podstatě jen tuk a cukr, talíř špaget a hubla. holt každej máme jinej metabolismus a ty hormony jsou dost splašený po tom všem.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KYO: já jsem zhubla .. Před otěhotněním 59 kg ( zhubla jsem 5 kilo), při kojení v jednu chvíli 52, pak jsem do podzimu vyšplhala na 56, a za tři měsíce co nekojim už mám zase 59 a všechno mi to vlezlo na břicho takže už se nevejdu do šatu za první zub :-(

možná jsou to jen tekutiny, na urcite množství mleka potrebujes odpovídající množství krve a vody, osobně znám tři holky co po skončení kojení zhubly
    KYO
    KYO --- ---
    ja v sestinedeli taky zhubla, ale ted ze me zacina byt radna becka... aspon jako bricho je teda eeee. V tehotenstvi mi bylo casto zle, tak jsem sla sest dolu.... ale ted jsem machna. uz se tesim k trenerovi na thai box. Rekla bych, ze ho prekvapim aspon silnyma bicakama :D
    RYNA
    RYNA --- ---
    KYO: já -5! :) ale já jsem na rozdíl od tebe měla už před těhotenstvím nadváhu. beru tohle jako odměnu za to, jak mě mimino zuřivě vysává :)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KYO: já porodem a v šestinedělí shodila skoro vše co jsem nabrala, ale něco mi zůstalo navrch a to se mě drží..blbé je, že stejně to bylo i u prvního dítka a to co bylo "navíc" už mi zůstalo i po odstavu, takže mám teď cca o 5kg víc než před dětima...
    teď ale kojím teda už víc jak 2,5 roku...
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    KYO: jako nevim, jestli se to da nazvat nabranim, ale proste mam furt 4-6 kg, co mi prebyva v porovnani s dobou pred otehotnenim, ja jsem za to ale v podstate rada, protoze nocni buzeni + noseni 1,5 rocniho batolete + prace atd. je docela zahul, na 2. str. musim rict, ze mam vynikajici fyzicku a dost svaloviny (to je ale nosenim a zivotospravou). jedu 18. mesic a uz jsem si zvykla :))

dost zenskejch, ktery kojej "dlouho" (nad rok veku), ma pry tendence pribirat.
    KYO
    KYO --- ---
    Tak ven s tim, kolik jste nabrali pri kojeni, jedu tedka skoro 7. mesic a zacina to bejt i videt.... eh.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    1TERESKARASTY1: to se týká řízeného hubnutí, když žena po porodu drží drastickou dietu...ty jsi klasicky shodila vodu, toho bych se nebála..měla jsem to stejně a na miminčí žravost to nemělo vliv :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    1TERESKARASTY1: Tak tos shodila vodu, to bys musela držet nějaký zuřivý diety.
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    1TERESKARASTY1: nabrala jsem 20, ale podle me byla vetsina otoky jinak ted nejak nebyl proste moc cas jist..puvodni vaha 65/169 zed mam 70
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    dneska jsem slysela, ze pry kdyz se hubne prilis rychle po porodu tak telo vydava nejake skodlive latky do mlicka, je to mozny?? jsem 8dni po porodu a mam dole 15kg, diky
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    uz je to lepsi diky holky :) snad se to vse brzy srovna
    KYO
    KYO --- ---
    1TERESKARASTY1: můžeš to mit i z vyčerpání a nevyspani. To bude dobre :)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    SANCHA: ja uz mela asi 3.den mliko, ale az dnes vypada pruhledne bile
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    stalo se ti treba ze jsi mela zimnici a asi i trochu zvysenou teplotu, pripadne hodne nality az tvrdy prsa a za jak dlouho se srovnala prsa s mlekem jakoze produkovala akorat? jsem 4dny po porodu, diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam