• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    SANCHA: ano, jak vlcice :)
    SOLEI: ja teda nehubnu (to jen ty prvni cca 2 mesice), ale zaroven nepribiram, jime holt za 2,)
    ale je to o individualnim metabolickym nastaveni urcite...
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    1TERESKARASTY1: u nas se tohle nestalo, ale vim, ze hodne kamosek to resilo a prej je to normal, jediny kojeny mimco v okoli, o kterym jsem slysela, ze mu dr. "diagnostikovala" zacpu, nekakalo skoro mesic (!!)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    stalo se vam, ze miminko -dnes 10dnu treba 3dny nekakalo? Nase holcicko kadila predevcirem a to HODNE a od te doby nic :( jen kojena
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Jo, vážně jsem měla pořád hlad a i přes pazravost jsem hubla
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    Jinak k jídlu během kojení - já jsem nikdy nejedla víc, než teď. Od tý doby, co se mi narodil syn, tak jím o dost větší porce než můj partner (a on není žádný nejedlík) a k tomu hodně dalších zdravých i nezdravých věcí denně...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    A já jsem totální případ.....v posledním těhotenství jsem nabrala zhruba 22, 15 nechala v porodnici, dalších 8 během šestinedělí a pak během kojení zase zpátky.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    KYO: ano, nespaním a kojením jsem u každého dítěte nabrala tak čtyři kila. zhubla jsem, až když děti začly spát a skončilo kojení.

kamarádka u kojení denně dala tabulku Milky, což je v podstatě jen tuk a cukr, talíř špaget a hubla. holt každej máme jinej metabolismus a ty hormony jsou dost splašený po tom všem.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KYO: já jsem zhubla .. Před otěhotněním 59 kg ( zhubla jsem 5 kilo), při kojení v jednu chvíli 52, pak jsem do podzimu vyšplhala na 56, a za tři měsíce co nekojim už mám zase 59 a všechno mi to vlezlo na břicho takže už se nevejdu do šatu za první zub :-(

možná jsou to jen tekutiny, na urcite množství mleka potrebujes odpovídající množství krve a vody, osobně znám tři holky co po skončení kojení zhubly
    KYO
    KYO --- ---
    ja v sestinedeli taky zhubla, ale ted ze me zacina byt radna becka... aspon jako bricho je teda eeee. V tehotenstvi mi bylo casto zle, tak jsem sla sest dolu.... ale ted jsem machna. uz se tesim k trenerovi na thai box. Rekla bych, ze ho prekvapim aspon silnyma bicakama :D
    RYNA
    RYNA --- ---
    KYO: já -5! :) ale já jsem na rozdíl od tebe měla už před těhotenstvím nadváhu. beru tohle jako odměnu za to, jak mě mimino zuřivě vysává :)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KYO: já porodem a v šestinedělí shodila skoro vše co jsem nabrala, ale něco mi zůstalo navrch a to se mě drží..blbé je, že stejně to bylo i u prvního dítka a to co bylo "navíc" už mi zůstalo i po odstavu, takže mám teď cca o 5kg víc než před dětima...
    teď ale kojím teda už víc jak 2,5 roku...
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    KYO: jako nevim, jestli se to da nazvat nabranim, ale proste mam furt 4-6 kg, co mi prebyva v porovnani s dobou pred otehotnenim, ja jsem za to ale v podstate rada, protoze nocni buzeni + noseni 1,5 rocniho batolete + prace atd. je docela zahul, na 2. str. musim rict, ze mam vynikajici fyzicku a dost svaloviny (to je ale nosenim a zivotospravou). jedu 18. mesic a uz jsem si zvykla :))

dost zenskejch, ktery kojej "dlouho" (nad rok veku), ma pry tendence pribirat.
    KYO
    KYO --- ---
    Tak ven s tim, kolik jste nabrali pri kojeni, jedu tedka skoro 7. mesic a zacina to bejt i videt.... eh.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    1TERESKARASTY1: to se týká řízeného hubnutí, když žena po porodu drží drastickou dietu...ty jsi klasicky shodila vodu, toho bych se nebála..měla jsem to stejně a na miminčí žravost to nemělo vliv :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    1TERESKARASTY1: Tak tos shodila vodu, to bys musela držet nějaký zuřivý diety.
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    1TERESKARASTY1: nabrala jsem 20, ale podle me byla vetsina otoky jinak ted nejak nebyl proste moc cas jist..puvodni vaha 65/169 zed mam 70
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    dneska jsem slysela, ze pry kdyz se hubne prilis rychle po porodu tak telo vydava nejake skodlive latky do mlicka, je to mozny?? jsem 8dni po porodu a mam dole 15kg, diky
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    uz je to lepsi diky holky :) snad se to vse brzy srovna
    KYO
    KYO --- ---
    1TERESKARASTY1: můžeš to mit i z vyčerpání a nevyspani. To bude dobre :)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    SANCHA: ja uz mela asi 3.den mliko, ale az dnes vypada pruhledne bile
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam