YELI: po kojeni muzes jeste zkusit chvilku odsavat, pripadne z jednoho kojit a z druheho odsat. akorat pri takovem odberu se ti to mliko bude delat v tom mnozstvi i kdyz budes pryc, takze se ti prsa po tech 4 hodinach preplni a zacnou bolet. alespon ja to tak mam/mela, ze se samo spusti a mam pocit, ze vybouchnu. takze se radi vzit s sebou odsavacku a ulevit tomu.
jinak co jsem vycetla, tak mliko muzes davat dohromady do lahvicky v ramci jednoho dne a bud hned zamrazit a pak vydrzi tri mesice nebo behem tech 24 hodin podavat ohrate. osobne jsem sice obdrzela ohrivacku, ale nezprovoznila ji. skvele funguje vodni lazen. rychlovarna konvice, kameninova miska a necham to tam chvilku stat. spravnou teplotu bud poznas teplomerem pro tyto ucely nebo pry na zapesti si kapnout. ja to nejak odhaduju.kdyz jsem to dala moc studene, tak mi to odmitla.
na skladovani mam kelimky s vickem od Aventu, ale urcite existuje spousta reseni. Kolik vypije muzes zjistit vážením, ale jinak na krabici s UM je napsano, ze pri vaze do 3,5kg je to 600ml za den (vyděl počtem kojeni) a třeba při váze kolem pěti kilo je to 840ml za den.
z aktualni zkusenosti bych poradila zamyslet se nad vyberem lahvicky. jsou ruzne ty sací koncovky a cim sloziteji to z ni potece, tim lip.