MARKYSHA: No, já to právě zvažuju, protože začínám propadat do módu "mechanicky obstarat". Je to teda i tím, že jsem teď nemocná a v noci pořádně nespím (mimino) a že je tma a mlha, ale prostě jo, rozdíl to je. Chvílemi to prostě nejsem já. S AD jsem dost aktivní a společenský člověk, bez AD úzkosti, podrážděnost, žádná energie. Všichni (doktoři, laktační poradkyně), mi ale spíš doporučují přestat kojit, když už je synovi 9 měsíců. Taky bych brala Cipralex. Do mlíka se dostávají všechny léky, i když v malém množství. Moje doktorka má pacientky, které s SSRI kojí, ale tam je to tak, že je důležitější, aby donosily dítě a kojily aspoň ty 3 měsíce. Kdežto u mě prý už je situace jiná. Jako je to psychárna, jsem zase úplně v háji z toho, že bych měla přestat kojit... jenže možná by mi to pomohlo, fyzicky by se mi asi ulevilo, mohla bych brát kromě Ad i něco na imunitu, protože se mi aktivovala EB viróza... No, fakt se v tom teď plácám. Když je dobrý počasí a jsem venku, jsem OK. Když je tma a hnusně, peklo. A jsem navíc s dětmi hodně sama, hlavně když jsou nemocné (teď oba horečky, já taky nemocná), protože tchyni by tahle viróza odrovnala, je vážně nemocná.