Uf, zrovna se mi vysmála jedna matka 6 dětí, když jsem si postěžovala, že jsem už měsíc nemocná a děti mají horečky (Jinak si teda moc nestěžuju) a že mi trochu už šibe. Jak ji baví poslouchat v šatně, když si ostatní matky stěžují. No, přijdu si pak fakt blbě, když vidím, že někdo zvládne 3krát tolik co já, ale zase si říkám, že když měla ty první dva kousky, určitě to všechno na háku neměla. A proto se snažím nikdy nemachrovat na matky, které mají 1.dítě, protože si pamatuju, jak jsem řešila věci, které mi teď připadají jako ptákoviny. Člověk prostě spoustu věcí fakt zapomene.
KYO: Jo, proberu s doktorkou a uvidíme. Ona má pacientek, které kojí s různými léky, asi relativně dost. A tím, že dělá ještě i se drogově závislými atd., má i docela slušný vzorek různě intoxikovaných žen a jejich dětí - občas docela husté případy. Z její praxe se zdá, že lidský plod je velmi odolný. Nicméně ona zase nemá asi úplně přehled o tom, co pak jednotlivé látky dělají v pozdějším věku, jestli dítě nemá třeba nějaké poruchy neurologické... Všechno se úplně hned nepozná. Jako ADHD atd. ... Možná by někdo měl udělat takovou studii v ČR.