díky moc všem za odpovědi. o mléko určitě přijít nechci a v kojení chci pokračovat, jednak myslím, že to pro něj je dobře, jednak sama ještě nechci přijít o tu blízkost. ale: cítím prostě, že toho mléka se mi už nedělá tolik, prsa jsou prázdnější, když prcek pije, málokdy je to to pořádné táhnutí jako dřív, často jen dumlá a já mám dojem, že proto, že tam toho není dost. takže mám obavy, že jakkoli je pro něj mm to nejlepší, tak už prostě nestačí, tj. chtěla bych, aby se trochu rozjedl i jiným směrem, zelenina, i to um...
další věc je (ale ok, tam jde o moje osobní 'pohodlí', tj. je to až druhořadá věc), že když si v noci vždycky jen cucne, stačí mu to na tu hodinku a potom si musí cucnout zase. už je to poměrně dost vyčerpávající pro mě i pro muže - a ty dvě noci, kdy mu manžel dokázal dát dudlíka / lahev, nebyly lepší proto, že já si vesele spala jinde, ale proto, že když se napil z té lahve, spal potom výrazně déle v kuse, moc si to chválil i muž. a za další, když jsme teď nějakou dobu někde venku, uvítala bych, kdybych mu mohla v kočárku dát něco na zub, když má hlad, a nemusela okamžitě řešit kojení. jednak se mi maličko příčí, když na hřišti dítě přiběhne a sápe se máme pod tričko (ok, k přiběhnutí nám ještě nějaký čas zbývá, ale je to blízko), jednak jak už je větší, ale nenapucne se naráz tolik, ne vždycky odhadnu, kdy zase bude mít hlad. dneska strašná hladová scéna uprostřed obchodu, trvalo věčnost dostat se ven, potom najít místo na narvaných lavičkách mezi turisty, kočár obložený nákupem... kdybych mu mohla dát něco třeba jen na další půl hodinku, bylo by to super
ale moje primární obava je, že už prostě mlíka není tolik a že má hlad, i kdyby na mně visel nonstop