SAAYURI: Díky, budu větrat a mazat.
PTACOPYSK: To bude ono! Od předchozích dětí jsem naučená střídat prsa během kojení klidně i vícekrát, tak se zaměřím na to důkladné vysátí (to se snažím už od víkendu, ale pak vždycky najedu do modu "aby chudinka neměl hlad..." :), na rozdíl od tohohle starší děti měly žloutenku a špatně přibývaly).
DISONANCE: Už teď to je o hodně lepší :) Celé ráno jsem tu chodila s prsem venku, pak na ven si vzala jen sportovní podprsenku. Jsem zvyklá prsem řešit i jiné věci než jídlo, tak to jsem přikládala výhradně k tomu druhému, případně dudlík. Moc mi pomohlo nechat to prso odpočinout. Dalšího přiložení jsem se bála, ale tak hrozné jako ráno už to nebylo. Ta přecitlivost celého prsa ještě trvá, ale doufám, že už jsme na správné cestě.
Ono to asi bylo jedno s druhým, jsem celkově nějaká oslabená. Včera se mi podebraly dásně, ty jsou dnes ok, ale zase mi trnou zuby, bolí mě v krku a obávám se, že mám opět i lehce zvýšenou teplotu. Takže najíždím na klidový režim, myslím, že si prostě potřebuju odpočinout a pak se zlepší i ty nejrůznější bolístky.