MYJKA: tady se stridaj asi dve odsavacky na cely oddeleni, ted jsem tam byla trikrat, nejdriv tam nikdo nebyl, pak me vyhodila, ze neco dela a pak mi jina vynadala, ze tam ted odsavacka neni, ze nevi, kde je a ze ji musime vracet, hm. ted tam pujdu poctvrty behem hodiny, snad uspeju...
MYJKA: tady maj ty odsavacky imho predrevolucni a nastavec jen jeden typ, kterej nasaje bradavku i s dvorcem a to dost hluboko.
SOLEI: verit sestrickam v cem? ja bych rada, ale jedna mi rekne, ze je jeste kratce po porodu, ze nemam mliko, ze mam kluka zkouset prilozit, ukaze jednu polohu a cau, druha mi dalsi den rekne, ze uz mam davno mit mliko, pak to zkousi pul hodiny a rekne, ze s klukem to bude tezky, ze neumi sat, treti dalsi den opet ze kluk blbe saje, ze se vzteka, dava ten jazyk na patro a ze to s nim nebude jen tak a pak mi na otazku, kdy pujdeme domu a jaky navrhuje reseni, rekne, ze reseni jako do ted (to je jako co?) a ze ho neumim ani nakrmit. laktacni liga v krci fakt pecka tyjo... :( jako ja uz z toho zacinam bejt docela dost v prdeli, abych rekla pravdu.