• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MYJKA: jo ja o tom chvili premyslela, ale nakonec jsem se na to vyprdla, kvuli vsem komplikacim, ktere me i malyho provazely od porodu.. uvidime zitra, to uz bych revers podepsala.. zloutenka slabne a zustavat tu jen kvuli vaze je zbytecny..
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SIMCIIQ: Domu muzes jit na svou zadost. Nemusis cekat az te pusti.
    LP pak zkontroluje i uzdicky. Treba bude problem tam.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    PROMETHEA: ja taky verim, ze technika je na prd.. proc by se mi to jinak delo? Jen proste nikdo neni schopny mi pomoci.. takze se tu snazim sama, studuju videa poloh a uvidime doma..
    Dneska me nepusti, maly ubyva, takze ho musim vykrmit UM a verim, ze zitra pujdeme domu a tam se to zlepsi..
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SIMCIIQ: mě taky u druhýho začly opět bolestivý prsa, až mi náhodou (!) v nemocnici překontrolovali techniku, tak přišli na to, že špatně...ono to na pohled může vypadat v poho, ještě klame to, že už kojíš podruhé, tak třeba si říkají, že už to umíte. Fakt je jiný kojení novorozence a batolete, které se přisaje z 10 cm od prsa :))
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SIMCIIQ: Vzdy je pak muzes prodat.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MYJKA: uz mi odepsala, ze si pro ne muzu zajet.. tak je koupim, bude to dobra investice.. nu a pak uvidim, co mi rekne LP doma..
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SIMCIIQ: Ja to tak udelala. Volala jsem a hned pro ne jeli. Zkus to. Tam je to zlepseni rychle. Vzdyt vis.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Jinak ja jsem jeste v porodnici a cekam, jestli me dnes pusti..malej ma zloutenku..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MYJKA: nemam, psala jsem lp Petra Kostalova (ta byla u me minule a pujcila mi ty stribrny), ale jeste mi neodepsala. Zaroven si pohravam s myslenkou, ze je koupim a zavolam pani ze silvrette, ze je tam manzel u ni vyzvedne dneska..
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SIMCIIQ: Mas sebou ty stribrne? Zkus zatim mazat kokosakem. A zavolej si domu hned tu lp. At vis, zes zkusila vse.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    GOLDBERRY: v noci jsem sla pro prikrm a hrozne to obulela, ten pocit neschopnosti.. jenze ja uz zas brecim bolesti pri kazdym prisatim.. tady kazdej, ze je prisatej dobre a ze je vse ok.. fakt nechapu, kde je problem..
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    SIMCIIQ: Proc? Kdyz uz je to takhle komplikovany a bolestivy, nebylo by i tomu diteti lip s UM, ale zato s mamou v pohode? (Mluvim o tom,co popisujes u prvniho). Drzim samozrejme pesti, at se to srovna, ale pres mrtvoly bych byt tebou nesla, starsi te potrebuje imho vic, nez mladsi MM.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KATIA: jasne.. diky

No asi stejne zkusim jeste nejakou mamilu.sk v mym okoli.. to je minimun, co pro to mohu udelat a muze mi to pomoci..
    KATIA
    KATIA --- ---
    SIMCIIQ: nějak takhle, ale musel jít fakt zespodu, jak měl hlavu trochu z boku, tak to táhlo https://goo.gl/images/Fgqcgv
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KATIA: nechapu, ted zkousim klasika sedim nohy krizem a prso zeshora jakoby na madonu.. tu jsem jeste nezkousela, ale nemuzu praktikovat casto..
    KATIA
    KATIA --- ---
    SIMCIIQ: bez UM je to ideál, ale aby trpěli všichni okolo... to fakt nemá význam. a s dvěma malejma děckama, je na čase předkládat priority... lepší si je oba užít v klidu s UM, než s nervama atp
    KATIA
    KATIA --- ---
    SIMCIIQ: na boku mě to třeba šíleně táhlo, to jsem vůbec nemohla. zachránila mě pozice z boku, dost složitě jsem si dítě podkladala polštářema, aby šlo jakoby spodem pod prsem, takže bere hlavně spodek dvorce a to bylo fakt v pohodě, u toho se mi ragady zahojily a pak si to už celé sedlo a mohla jsem kojit "normálně".
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KATIA: ja byla hrozna fasistka proti UM.. nu s jednim ditetem na krku neni cas na hrdinstvi, ale rada bych to zas dokazala a prikrm nedala :)
    Kojim kuzi na kuzi, riccinus, birell, prikladam casto, ale nemuzu furt, kdyz mam bradavky uz s krvavo tupkou :(
    KATIA
    KATIA --- ---
    SIMCIIQ: to je fakt brzo. snaž se si to ulehčit, jak můžeš, snad to bude za pár dní v pohodě a dáte to ;-) UM je v rezervě vždycky ;-)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Polohy jsem zacala stridat dnes, kdy to uz teda dost boli.. jedu v noci vleze na boku, pres den v pololeze a polosede (mam asi 3 cm sesiti, tak uplne sedet taky nejde)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam