PETUL_KA: v lekarne se radeji neptam, odtam mam nejednu spatnou zkusenost:) ohledne antihistaminik jsem se tam ptala behem tehotenstvi, a to, co mi doporucili jakoze je to ok, jinde zase zakazali, a nabidli mi prave to, co v te druhe lekarne odmitli, ze se to nesmi. blazinec. jinak tyhle leky maji v pribalaku shodne ze se nedoporucuji, takze tam lekarnik bohuzel moc neporadi, no.
MYJKA: dik. trochu si sypu popel na hlavu - poresila jsem telefonicky a dostala jsem recept na Xyzal i ten sprej, co mi pri prvnim teho. nedali. kdybych to byvala byla tusila, tak jsem cele to druhe teho. nemusela protrpet jak zvire (bohuzel me nenapadlo preptat se - u prvniho decka striktne jela pristup ze v tehotenstvi nic a pri kojeni jakbysmet, asi absolvovala nejake skoleni mezitim:)), jinak v ostatnim je tahle alergolozka suprova).
LAUDAM: diky. celostni medicina ma "reseni" ve forme aku, ale musi se to nejak pred sezonou a nekolik let po sobe, aby byl efekt (aspon mne zenska tvrdila, ze syna takto alergii zbavila, toz...).