Měla bych dotaz. Tři měsíce kojím a od začátku mě dost bolí jedna bradavka. Bolí to docela hodně, ale není to řezavá ani pálivá bolest, navíc se drží na tom jednom prsu už docela dlouho, takže to velmi pravděpodobně kvasinka nebude, ta by se asi přenesla, nebo by bolela jinak, tipuju. Měla jsem doma dvě laktační poradkyně postupně, neshledaly chybu v přisávání, jen má prý malá menší uzdičku, tak na hraně. Máte někdo zkušenost? Myslíte, že by mohlo přepálení té uzdičky pomoci? Máte někdo dítě s přepálenou uzdičkou?
Děkuju moc za jakékoloiv rady. Vyzkoušela jsem mazat už vším možným, hydrogel polštářky, grepové jadérko, levandule, oleje, řapík, lanolin, něco trochu pomáhá, něco ne, ale ve výsledku to furt dost bolí.
Doktoři zklamali, pediatra mě poslala za obvodakem, ten me poslal za gynekologem, a ten me ani neobjednal, napsal v mailu, ze si mysli, ze je to ragada a at na to jedno prso nekojim nakou chvili. Supr rada. Jako kdyz dam prsu voraz, tak se to zlepší , ale jakmile zas začnu kojit, tak zas špatný. Už moc nevim co :)