• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    KOJÍTE? NEKOJÍTE?

CHCETE KOJIT? NECHCETE KOJIT?

BAVÍ VÁS TO? NEMŮŽETE TO VYSTÁT?

NEJDE VÁM TO? MÁTE NĚJAKOU VYCHYTÁVKU?

BOLÍ VÁS TO? JE VÁM TO PŘÍJEMNÉ?

nebo se chcete jen podělit o ten krásnej pohled miminka, když papá...?

rozbalit záhlaví
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ADELHAIDA: Diky. Protoze u ucpanych mlekovodu jsou zname priciny, pro ktere se zablokuji a jsou resitelne. Doporucila bych setkani s LP mamila abyste tyto priciny mohly odstranit. To by mohlo vyresit i ten pisek.

Nektere zeny neodsaji odsavackou nikdy nic, to neni ukazatel niceho, tim se nemusis zabyvat.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MYJKA: Ahoj. Synkovi je sest tydnu, je plne kojenej, jde nam to docela dobre. Az moc, to mliko volne prysti, nemusi moc sat. Ale kdyz prilozim odsavacku, tak ani kapka.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ADELHAIDA: Ahoj, jak stare je dite a jak vypada aktualne vase kojeni?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Prosim o radu, v prsou se mi tvori jakysi pisecek, pry vysrazeny vapnik. Neni to podle vseho nebezpecne, ale ted se mi ucpal mlekovod a neni to prijemne:-( Jak resit nasledky vim, ale da se tomu tvoreni pisku nejak predejit? Myslim, ze piju dost, to je tak jediny, co me napada...
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    SMARTCHIN: Ano, prosim! Díky moc
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    MAJKA: A nechceš na ní číslo? Stačí se s ní domluvit přes SMS.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MAJKA: Ja jsem tehdy mailovala primo ji. Jinak k ni nechodime, byli jsme u ni jednorazove jen kvuli te uzdicce.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    SMARTCHIN: To je teda zvláštní. Odepsali mi to z recepce při pokusu se objednat no :(.

MYJKA: Diky
    KATUSA
    KATUSA --- ---
    Tohle prostě musím...
    Breastfeeding It's natural
    https://www.youtube.com/watch?v=-kgJpS3vc4c
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    MAJKA: Tak to jsem měla kliku. Byly jsme tam začátkem června a termín nám dala do týdne.
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    KEMENTARI: Taky jsme byli u dr. Rambové a byla skvělá
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MAJKA: Samotne nastrizeni casto neni dostacujici. Uzdicka se v podstate nastrihne a pak prstem dopara aby se opravdu uvolnila cela a tam, kde je vule.

Uzdička | MAMILA, o. z.
    https://www.mamila.sk/sk/pre-matky/pomoc-pri-dojceni/uzdicka/
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MYJKA: O doparavani uzdičky se nemůžu ničeho dogooglit, o co jde?
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MYJKA: Aha, dobrá, moc děkuji
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    KEMENTARI: dolní.. Na Dr. Rambovou jsem se obracela, má plno a nepřijímá další dětské pacienty :(
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MAJKA: Doporucuji na zaklade toho, ze je vyskolena mamilou. Je vyskolena asi tri tydny, nevim, jak stara jsou ta hodnoceni.
    Skoleni probiha teorii a pak i praxi. Na skoleni mela deti, ktere potrebovali uzdicku uvolnit a rovnou jim ji strihla a doparala, tak jak se to ma spravne delat.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MAJKA: Horni nebo dolni? Horni “nam” strihala dr Rambova a byla fakt skvela.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MYJKA: Můžu mít prosím dotaz? Hledám někoho, kdo si poradí s krátkou uzdičkou mé holčičky. Doporučovala jsi dr. Zímovou. Koukám se na její hodnocení na Znamylekar.cz a má 2 dost negativní recenze z 5ti. Doporučuješ ji na základě nějaké osobní zkušenosti, nebo čiste jen na základě toho, že byla vyškolena mamilou? Jak školení probíhá / zaručuje to, že to bude probíhat dobře? Děkuju za bližší info...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Kdybyste mela nektera nevyuzite zasoby MM v mrazaku, nebo pravidelne odsavate, kamaradka hleda darkyni pro jeji dvojcatka. Napiste mi kdyztak zpravu. Diky moc!
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Urcite to neni nic proti nicemu, na unavu pomaha treba horcik :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam