MYJKA: No zelne listy si asi nechám na doma, ted už sem za mnou nikdo nepojede. Právě že aktivitu v prsou při mazlení s dítětem citim, ale ten efekt je takový, že se víc nalejou, ale ven to prostě nedostanu...
KATIA: Nahrivala jsem horkou sprchou, ale ven nejde ani kapka. Malá si vytáhne mlíka dost pro sebe, ale já tam mám tak další tři litry a to nedá :)
Jinak zatím to se mnou řešili čtyři sestry a doktorka - k ránu mi sestra po konzultaci s doktorkou okamžitě nabidla ten oxytocin na tycince, ze to pomůže, tak jsem 15 min inhalovala a zatím nic. Další směna zas že oxytocin až na posledním místě. Tak mi upravily techniku kojení a zpusob odstriku, ale stejně to vytáhla zas jen malá pro sebe a dal to teda nejde. Teď mi tady doktorka dělala nejakou brutální masáž prsou, co se prej naucila ve státech a trochu zmekly. Každopádně mi zůstala kombinace nahrivat - masírovat - kojit - odstriknout - zachladit. Tak doufám, že se ten bolestivý rituál obejde bez zánětu. A to jsem si myslela, ze po dvou a pul letech kojení to už naskočí líp....