• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    MAJKA: ja to tak mam. S muzem se stridame, zacali jsme, kdyz synovi bylo 3/4 roku. Nejdriv jsem odstrikavala, ale z lahvicky po nejaky dobe zacal odmitat. Zkusili jsme to nez odstriku a slo to. Zadnou ztratu mlika jsem nezaregistrovala. Ted je mu 18m, kojim stale n'a pozadani, mlika mam dost... Z domu jsem cca 7-8h.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Takže ten dotaz: jak to vůbec funguje, co si člověk může "dovolit" vynechat, abych nepřestala mít mléko? Máte někdo zkušenosti s takovýmhle kojícím režimem? Mé okolí buď přestane kojit, nebo jsou doma a kojí, ale takhle na půl cesty nikoho neznám :D
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Mám takovej dotaz. Mam holčičku rok a 3/4 starou. Doted ji na pozadani kojim (ac uz se normalne stravuje) a pak se malá kojí v noci (2-3x za noc se vzbudí) Poslední dobou až 2x týdně stráví celej den (cca 7-8h) u babičky s dědou. Laktace bezproblémová - nedávno byla marod a dva dny byla jen na mléku (odmítala jídlo). Koilk toho vytočím nevím.

    K dotazu. Chtěla bych začít chodit do práce na nakej miniúvazek a střídat se s mužem na mateřské: den až dva v týdnu já, zbytek on. On by rád, aby to ty dny nebyly na střídačku, ale v kuse. A já se bojím, jestli tím nemůžu nějak ohrozit laktaci, kdybych dva dny po sobě od rána do večera nekojila. Laktaci potřebuji udržet - plánujem adoptovat dítě a chtěla bych jej být schopna plně kojit.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ROYANA: LP muzes kojit bez omezeni. Dokonce i pri celkove anestezii. Neni zadny duvod nekojit hned po zakroku, natoz den dva.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    KLAIR: Vypadá to, že bohužel nedá :(
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MAJKA: je to krásný a líbilo by se mi to, ale ty jo, dá se někde filtrovat podle velikosti? Fakt nechci procházet produkt po produktu, když vím, že potřebuju alespoň XL (ne-li XXL)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    ROYANA: ja moji zubarce 3x zopakovala, ze kojim a ona me pokazde ujistila, ze to vubec nevadi. Dite zadne znamky cehokoli spatneho nevykazovalo.
    ROYANA
    ROYANA --- ---
    Nevíte prosím, jak je to s lokálním umrtvením a kojením? Zubař říkal, že tak den dva radši nekojit, ale to se mi úplně nezdá... díky
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    KLAIR: Ono ty zipy jsou tam docela skrytý, to oblečení je dost nositelné i potom, necvicene oko nic nepozná :). U té mikiny mi v krámu týpek.rikal, že jsou ty zipy jsou pak nak zatáhnout dovnitř a zcela skrýt.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    KLAIR: Velikost 44/46. Poslední dobou spíš to druhé :/
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MAJKA: a jak moc jsi široká? líbí se mi to velmi....

    jen teda nevím, jak dlouho ještě budu kojit
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MAJKA: Ty zeleny saty, mikina i halenka se daj vyzkouset kousek od Andelu (praha) v prodejne Bila tara. Jen tam stojej mraky. Ale je tam teda prodejna se slusnym vyberem vseho - tehu a kojicich dzin, tricek , satu, kabatu - muzu doporucit
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    KEMENTARI: 167 + jsem ted hlavne siroka. U nich jsem na pomezi L a XL
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MAJKA: Jak jsi vysoka a jakou velikost kupujes?
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Tak jdu s daším pokusem. Ozkoušela a koupila jsem si krásné kvalitně ušité oblečení od polské značky Milkandlove a chci další , jen by se mi líbílo za něj nedávat dvojnásobek, jako při nákupu tady :). Takže kdyby se našel někdo, kdo si chce nakoupit hodně pěknou a kvalitní těhotenskou / kojící módu z Polska ( o poštovné 350 Kč bychom se podělili), tak ni napište a spojíme objednávku. Ukázky:

    MEI
    MEI --- ---
    KOM: Krásné. Palec nahoru za odvahu rozjet módní značku při peci o 3 děti.
    KOM
    KOM --- ---
    Komio - Udržitelá kojící móda
    Ahoj všem. Moje manželka, matka tří dětí, založila značku na kojící módu - šaty, trika, mikiny. Rád bych vám jí představil. Budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu. Díky.

    Udržitelná kojící móda zrozená z praktické potřeby aktivní matky, z mateřské lásky a respektu k přírodě. Vyrobeno ručně z 100% organických materiálů v ČR. Komio je oblečení pro pohodlné kojení kdekoli a kdykoli bez pocitu studu.

    www.komio.cz

    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    MAJKA: já kupovala kojící oblečení asi hlavně na Bonprix a tady https://www.milkernursing.com/shop/frontpage.html . Co si matně pamatuju, tak ten milker měl strašný ceny, ale pár kousků se mi tam podařilo ulovit v akci.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MAJKA: počítej s celnicí a dalšími rdostmi....

    a hotmilk teda v čechách máme :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Dámy , nechtěl by si někdo spolu se mnou objednat ze zahraničí kojící podprsenku? Chtěla bych si objednat tady: https://www.hotmilklingerie.co.uk/c a od 40 liber by bylo poštovné zdarma.


    Jinak kdybyste měly tip na nějaké pěkné kojící oblečení - trička, halenky - budu moc ráda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam