Mám takový zvláštní dotaz :) mám osmiměsíčního psa, poslední dobou se mu stává, že někdy "kape".. prostě chodí/leží/sedí a kape z něj moč. Ne nijak výrazně, většinou to je pár kapek, ale vzhledem k tomu že jsem psa neměla, tak nevím, jaká může být příčina.
Napadlo mě jich hned několik - bu´d jestli se mu to stává když je nevyvenčený, ale přijde mi že to na tom nezávisí, alespoň jsem nezpozorovala souvislost.
Taky mi přijde že pomalu začíná značkovat... nohu nezvedá, ale venku čůrá méně a častěji, na různých místech. Nevím jestli mu to nemůže dělat nějaký bordel, protože mi přijde, že občas neví jak úplně s tou močí "hospodařit" .. už se mi stalo že po 2 hodinový procházce kdy takhle učůrával najednou potřeboval po chvilce ven a čůral jak průtokáč, prostě jakoby si nějak šetřil a pak měl akutku :D
No a pak nějaká nemoc, nastydnutí, zánět močáku, co já vím, ale vypadá ok, žere, pije, čůrá, nekničí, nic...
Je to první pes tak nemám odpozorováno co je normál a co mám řešit, tak se tak blbě ptám :D