Prosím o radu - naší jezevčici se po těle, zejména na hridníku, ale teď se to pomalu rozšřuje i po bocích nahoru, dělají malé pupínky, které následně zmizí a místo nich je tam suché místo na kterém se udělá malá kulatá lysinka (asi do centimetru). Trvá to asi tři nebo čtyři měsíce. Šli jsme s tím cca po měsíci na veterinu, tam udělali seškrab, hodili to pod mikroskop, řekli, že roztoči nebo co tam jnejsou. A udělali ještě jeden seškrab a po týdnu jsme si měli zavolat. Tam prý nebylo taky nic. Takže doktorka řekla že neví, a ať se zkusíme objednat k dermatologovi. To jsme udělali, čekací doba dost dlouhá, a jak na potvoru nám do toho něco vlezlo. Takže jsme tam zase objednaní až na za dva týdny. Netušíte, co to může být? Původně jsme mysleli že má podráždné bříško od posekanýho obilí, když běhala po poli. Ještě mě napadlo jestli to nemůže být alergie na granule (nezměnili jsme značku, ale zkusili jsme jinou příchuť - původně Orijen s rybama, teď vyzkoušeno Orijen regional red). Trochu ty její lysinky připomínají jako když se člověku udělá ekzém, takový ten vodnatý puchýřek co pak zmizí a je tam pak suché místo. Trošku jsem z toho vyděšená, jezevčice začíná být dost puntíkatá. Ale jinak se chová normálně, nevypadá nemcná. Akorát si samozřejmě lysinky líže. Ale nepřijde mi že by to nějak drbala. Tak díky, jestli vás něco napadá.