TAPINA: vlezné je třeba u Načeradské "konzultace", což znamená že se jí zeptáš třeba proč mu hnisá ucho a ona ti to řekne, dá na to prášky a v účtu máš jak prášky tak "konzultaci" plus prohlídnutí psa.
Jednou se mi u načeradské stalo, že Don měl kousnuté ucho a zanítilo se mu to. šli jsme k n, v pohodě, dala mu an to nějaké balzámy a podobné věci, nechala jsem tam asi 1200,- a domluvili jsme se za týden na kontrolu s tím že jsem byla informovaná o tom jak se to bude hojit. Za tři dny to měl bez problémů tak volám doktorce že má ouško v pohodě a že se krásně zahojilo. V termín naší první předdomluvené kontroly mi volala jaktože jsem nedorazila. Tak jsem jí vysvětlila že to má v pohodě a není kontrola potřeba. Stejně ho chtěla vidět, tak jsem ho tam přivedla, ona si ho hodila na stůl, koukla mu na to ucho (stejně jak člověk koukne na svoje prsty-nikterak to neprozkoumávala), řekla že je v pohodě a řekla si o 150 Kč za konzultaci. Už chodíme jinam, tímhle mě dostala... navíc Don má dlouhodobé problémy s očima na které má kapičky (Voltaren) a gel. U Načeradský jsme za to platili nehorázný sumy a na veterině pár bloků od ní to kupujeme za poloviční cenu.
Podporovat veterináře ano, ale vybrat si toho správného ;)
Jinak pro ty prodiotika si zajdu an tu novou veterinu zítra ;) a děkuji za rady