TAPINA: dík
zeptám se ještě tebe konkrétně - Ketofen a Norocarp, prosím máš s nimi nějaké zkušenosti? Nebo jsou opravdu naprosto srovnatelné s Rimadylem?
Jinak pokouším se jí toho dávat co nejmíň (resp. zatím vůbec), neb jak je to magor, utlumení bolesti znamená, že se přestane hlídat a je schopná si s tím zas nějak blbě hnout.
Má za sebou Dornovku, půjde na druhé baňkování, je v klidovém režimu.
Po zlepšení stavu a konzultaci jsem ji vzala na kratičký trénink, druhý den byla v pořádku, ale na videu je patrná trochu jiná mechanika pohybu, chtěla jsem jí tedy nechat jen nízké skoky s minimem námahy, ale než jsem se k tomu dostala, tak i přes klidový režim zhruba po týdnu od tréninku ji chytly bolesti do zad znovu - netuším proč, neví ani veterinář, závěry jsou "že si s tím prostě nějak blbě pohla".
Ale prášky jsem začla řešit s tím ohledem, že se to možná bude stávat častěji, a pakliže ano, nejspíš postupně šáhnu k tomu, že když už nedokážu vyřešit příčinu, aspoň zmírním následky (bolesti)... Jenže je to ani ne 4 roky starý pes, tak hledám něco s minimem nežádoucích účinků vzhledem k tomu, že se dá předpokládat ještě poměrně velká část života... doufám.