chci se zeptat:
náš kocour měl zánět středního a vnitřního ucha - léčilo se to atb, na jedný veterině nás pak poslali domů, že vyléčeno, ale čičík zůstane křivák (furt natáčí hlavu na jednu stranu).. samozřejmě mi to nedalo, jela sem k nám na bílou horu a tam mi bylo řečeno, že tohle se léčilo správně, ale je pravděpodobnost, že má v tom uchu polypy.. ale at počkáme, jestli se hlava nenarovná, cvičíme s ním..
je to už necelej rok a čičík je furt křivák, byli sme na očkování a znova sem se na to ptala, prej tam ty polypy opravdu být můžou, ale nejspolehlivější metoda zjištění je CT, což je prostě pálka..
nemáte s tímhle někdo zkušenost?
já se teda i ptala, kdyby tam teoreticky polypy byli a já to zanedbala, protože ted nemám x tisíc na CT, tak prej nemusí se stát nic, ale taky můžou ty polypy začít prorůstat do hrtanu nebo někam a pak je problém..
ptám se hlavně proto, že čičík začal poslední dobou chrápat, někdy si tak pochrkne, jak když je člověk s rýmou a tahá hleny.. a i mu poslední tejden vyndavám dvakrát denně mega ospalku z toho oka, kam naklání hlavu..
může to mít souvislost?