• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    Tak uz mame vysledky Cookinciny operace. Prej to, co ji vyoperovali, byly vsecko cysty, az na jedno, coz je hodne divny - cysta primo na deloze byl ve skutecnosti vajecnik!!! Jinak nic nebyla rakovina, takze uleva velika.
    Ovsem upozornili, ze je mozny, ze dal bude produkovat hormony. Tak ji mame pozorovat, jestli o ni jevi zvysenej zajem psi, a kdyby jo, ze se to bude muset lecit.

    Mimochodem, prisel nam i ucet z pojistovny. Misto 1500 euro nakonec budeme platit jenom 114!!!! Cili velka pohoda a fakt se tu vyplati to pojisteni platit.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    WENDIGO: jasně červená není obvykle moc problém - bývá nejčastějc z poškozené sliznice konečníku od hodně tvrdých bobků - pokud k tomu nejsou jiné příznaky (třeba silný průjem) a neopakuje se to a není to přehnané množství, tak bych asi ani neřešila veta - ale samozřejmě jistota je jistota a zas radši jít preventivně než něco prošvihnout.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Kocourovi se dnes obevila krev ve stolici, jasne cervena s takovym hlenem, ne nejake extremni mnozstvi ale znatelne, tvari se naprosto v poradku ale samozrejme zitra vyrazime k veterinari jen pokud by jste nekdo mel tuseni o co by mohlo jit a na co se pripravit.

    A pripadne pokud vite o nejakem dobrem veterinari Praha 9/ Horni pocernice a okoli (Klanovice a tak, kdyz tam pojede MHD tak klidne vyjedu i nekam za Prahu), kdyz nesezenu jinak vezmu ho tady na kliniku ale prijde mi, ze tu maji za prumernou peci hodne premrstene ceny.
    GIO
    GIO --- ---
    MATHEZ: spis množství kakaa je dulezite
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    GIO: mlecna s troskou nugatu, kdyby kocka byla kote napsal bych kote ;) diky za reakci, uz sme to vyresili, volali sme na veterinu a psal sem si s kamaradkou veterinarkou...kocce samozrejme nic neni, chvilku byla lehce hyperaktivni (coz je velmi blizko jejimu normalnimu stavu), musela by toho snist nad dvacet gramu aby to bylo nebezpecny...
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    GWENDY: klasicka koprivka, muze to byt alergie na cokoliv od zradla/leku az po kontaktni... Ma jeste nejaky jiny "priznaky"? Svedeni nebo tak?
    GIO
    GIO --- ---
    Jaka cokolada a kolik váží kočka ? Je dospělá nebo kontě ?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    je tu ted nekdo? nase kocka snedla asi gram nebo dva cokolady, resime jestli jet na veterinu nebo ne...diky...
    GWENDY
    GWENDY --- ---
    Ahoj prosim Vas myslite si ze by to mohla byt koprivka? Ma to vsude a kdyz rikam vsude tak myslim i usi pipinu atd
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    PETRA_CHATEAU: ne bohužel, byli přesvědčeni že jejich vet dělá maximum a momentálně už žijí mimo čr
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    TAPINA: vašak jasně, ale pokud má s majitelem psa nějakej dobrej vztah, tak by to třeba šlo. víš, jak to myslim...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PETRA_CHATEAU: Mluvit způsobem "Hele, víš, ten tvůj pes, vona jedna paní na internetu říkala, že je nemocnej a že ten váš veterinář je blbej", jo? To bych nezkoušela :o) Zase, nevíme, jak to je. Některé problémy nechávají trvalé následky. A výtok samozřejmě není vždycky jen infekt, je milion příčin výtoku a ne s každou se dá něco dělat.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    SHAMPOO: s mjitelem se nedá normálně mluvit nebo co?
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CORNELA: a já s tím absolutně nemohu nic udělat :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CORNELA: to není můj pes, jen konstatuji že znám hafíka co halt má křivou hlavu díky zánětu a jsem si jistá že dostal velmi dobrou péči a táhlo se jim to asi rok a stejně nic, hlava na stranu a pořád mokrej nos
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    díky. na CT se chystame v březnu, tak snad to bude v poho
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    NEVENA: nikdy jsem u potkaních kloučků neměla problémy s varlaty, většinou kolem 3-5 měsíce měl potkánek pěknou obří výbavičku :) občas se spíš stane, že chlapíček může být potvora po sestoupnutí varlátek, ale to zase řeší kastrace myšáka. Ale většinou je to naprosto bez potíží i když je sameček tlustý :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    VERCA_ZABA: viděla jsem tohle u buldočka a zůstala jí hlavička do strany bohužel a teče jí pořád z nosu
    GIO
    GIO --- ---
    může...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    chci se zeptat:
    náš kocour měl zánět středního a vnitřního ucha - léčilo se to atb, na jedný veterině nás pak poslali domů, že vyléčeno, ale čičík zůstane křivák (furt natáčí hlavu na jednu stranu).. samozřejmě mi to nedalo, jela sem k nám na bílou horu a tam mi bylo řečeno, že tohle se léčilo správně, ale je pravděpodobnost, že má v tom uchu polypy.. ale at počkáme, jestli se hlava nenarovná, cvičíme s ním..
    je to už necelej rok a čičík je furt křivák, byli sme na očkování a znova sem se na to ptala, prej tam ty polypy opravdu být můžou, ale nejspolehlivější metoda zjištění je CT, což je prostě pálka..

    nemáte s tímhle někdo zkušenost?

    já se teda i ptala, kdyby tam teoreticky polypy byli a já to zanedbala, protože ted nemám x tisíc na CT, tak prej nemusí se stát nic, ale taky můžou ty polypy začít prorůstat do hrtanu nebo někam a pak je problém..

    ptám se hlavně proto, že čičík začal poslední dobou chrápat, někdy si tak pochrkne, jak když je člověk s rýmou a tahá hleny.. a i mu poslední tejden vyndavám dvakrát denně mega ospalku z toho oka, kam naklání hlavu..
    může to mít souvislost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam