• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LOVETHIEF: No tak to je ale jejich povinnost, vést si evidenci. Můžeš podat stížnost na revizní komisi Komory, kdyby se ti chtělo v tom šťourat.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    GIO: ja kdyz jim volala jeste driv, nez jsme to resili s holandskejma veterinama, tak mi rekli, ze to v pocitaci vubec zapsany nemaj, ze tam zapisujou jenom ockovani a treba urazy. Takze si ani nepamatovali, jestli ji vzli i delohu, nebo jen vajecniky.... takze tak. Jediny, co bych tak mohla udelat je to, ze si vyciham, az budou mit plnou cekarnu lidi, nalitnout tam a ztropit jim prede vsema scenu. Ale jestli by se mi ulevilo, to fakt nevim.
    SNELA
    SNELA --- ---
    LOVETHIEF: aha, já myslela, že máte český... No tak to je blbý, oni jsou hodně opatrný aby nevyplatili nic navíc :(
    GIO
    GIO --- ---
    tak si tu zpravu zpetne vyzadej, treba na zakade toho, ze ji chce holandska klinika do zaznamu psa...
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    OPI: ne :-( tahle veterina je takova "rodinna", kolikrat se tam plati az treba pri treti kontrole, az kdyz je pes v poradku, tak nejak to tam funguje na vzajemny duvere. Ucty davaj jenom na vyzadani a zpravy vubec. Nejsmutnejsi je, ze bud jak bud, tak proste tahle veterina je v Trebici nejlepsi (tedy alespon nase rodina ma s ni dlouhodobe nejlepsi zkusenosti a co se tak bavime s ostatnima pejskarema, tak nejsme zdaleka jedini).
    A pak se stalo todle, no.
    OPI
    OPI --- ---
    LOVETHIEF: a nějakou zprávu z té české veteriny si nedostala? jako že by tam bylo uvedeno něco, za co bys je mohla napadnout a pak třeba i uspět s proplacením účtu
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    TAPINA: to nevim, ale kdyz je nezajimalo ani to, ze fena uz jednou kastrovana byla a ted je to reseni komplikaci, tak bych i rekla, ze ne. Ze by si i tak nasli neco, diky cemuz by nemuseli hradit.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LOVETHIEF: Nezajímalo by je, ani kdyby to byla třeba pyometra, kdy kastrace je život zachraňující procedura? To vypadá, že to pojištění je podobně smysluplné, jako ty zdejší. V podstatě to řeší jen úrazy.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    Ja porad musim premejslet nad tim, CO ji ti trebicsti experti vytahli, kdyz to povazovali za oba vajecniky, kdyz jeden vajecnik mela na deloze...? A jak je mozny, ze mi naprosto presvedcene tvrdili, ze byla Cookie cista, deloha cista, mala, bez nalezu.... ?
    A proste nevim, jestli to mam nejak resit s nima a stezovat si.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    SNELA: zijeme v Holandsku, takze holandsky. A v nasem pripade bohuzel naprd, protoze jak to vyuctovani prislo v holandstine, tak to pritel pochopil uplne naopak. Pojistovna nakonec uhradi jenom 144 euro, zbytek my. Dohromady i s ruznejma poplatkama to bude pres 1.600....
    Zatim mame pojisteny vsecky tri psy, plati se 50 euro na jednoho mesicne.
    Jako duvod pojistovna uvedla to, ze se jednalo o kastraci. Na kastraci tu neprispiva zadna pojistovna ani centem. Ikdyz to byl nutnej zakrok, Cookie byla plna cyst, tak to je vubec nezajima.
    Nicmene kamaradka z Amsterdamu mela vetsi stesti, jeji 10 mesicni krysarik si zlomil obe predni nohy pri nestastnym seskoku. Operace v Utrechtu u specialisty, cena bez par eur 2.000, doplaci jen 300.
    Takze ono to tu smysl ma. Pri tech urazech nebo kdyby nam psa pokousal jinej pes...
    Takze ted resime, jestli zrusit/nezrusit.
    SNELA
    SNELA --- ---
    LOVETHIEF: tak hlavně, že je to ok :) jinak co to máš za pojištění ? máš na všechny tři? kdyžtak klidně do zpráv, děkuju .)
    BALI_
    BALI_ --- ---
    NEVENA: zkus, Chylíkovou v animal clinic na bilé hoře, ale taky se bych se nejdřív zeptal...
    MAGDALENA
    MAGDALENA --- ---
    NEVENA: Na srdce je Najman z AA Vetu, ale nevim jestli i na potkany. Asi bych se ho predem zeptala
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Roční potkan má pravděpodobně problémy se srdcem, doporučíte veterinu kde by se těmito věcmi blíž zabývali? Praha, díky
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    v praze bych počítala spíš kolem té tisícovky.
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    super, díky moc...čekám že to bude kolem těch osmi stovek
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PEPSSI: Jak tak koukám, tak to můžou být dvě kila i litr :o) Samotné ledviny se dají udělat za takových 250 Kč, nicméně když bych dělala krev kočce, která má nějaký dlouhodobý problém, tak jí udělám komplet celou základní biochemii a hematologii a to je u nás za 500,-
    GIO
    GIO --- ---
    PEPSSI: za ledvinove testy (ozbor krve) jsem vzdycky platila kolem litru, 700 a vic.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    kdyz ma pes slaby proud moci, neprerusovany, dost pije, dost vymoci, ale proste to neni imo "kvalitni oblouk" - muze to neco znamenat?
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    PEPSSI: to fakt záleží, navíc i na tom, co všechno budou z tý krve měřit ... kolem pěti stovek bych si připravila jen za to testování
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam