KAMPA:
TAPINA:
Pritel naznacil, ze ma strach, aby ji nemuseli rezat, ze je naprosto bez pochyby, ze neco sezrala, jen vedet, co. Je z toho dost spatnej (mame ty psy rozdeleny a tohle je ta "jeho") - ja jsem tuhle myslenku radsi vubec nerozvadela, pac se chystali na dopoledni vylet (ta klinika co doporucovala
LANTHAL ma az od 15hod.).
Buřinka rano vstala, sama si sla pro hracku, zacla kousat segru do ucha a kdyz jsme chystali jidlo, sla se podivat, co bude dobryho, tak v tom byla urcita nadeje, ze ji je uz lip. Mezitim jsem ji nacapala, jak zere ubrousek (!)
Jenze jidlo jen ocuchala, uprela na nas kukadla, lehla si vedle misky a stocila se do klubicka :-((
Bouře je docela pozirac, no. Prikladam to na vrub tomu, ze je to jeste stene, ale v porovnani s Tonitou to je trochu jina liga. Celkem nedavno rozkousala, kdyz byla chvili o samote, hracku z tvrde gumy (takove te co o ni tvrdi vyrobci ze je skoro neznicitelna, ha ha) a nic bych za toho nedala, ze toho pulku sezrala :-( Kousala to na malicky kousky, ktery se valely vsude kolem, tak jsem si rikala, ze to normalne vykadi, ale ted teda nevim :-/
Tonita mela na hrani dva plysaky a nebyl zadny problem, ale jakmile se k nim dostala Burinka, uplne je rozcupovala. Ten kus plastu, co z ni nedavno vysel - vubec nemam poneti, co to puvodne bylo ani kde to vzala. Ponozky a boty - to je schopna taky rozlozit na prvocastice. Podtrzeno a secteno, furt v ty hube neco musi mit, venku ma tendenci luxovat vsechno, co se na zemi vali, doma vzdycky nekde neco vystracha - např. koberec (to byly ty chlupy co blila).
Teda, mam z toho dost blby pocit.