• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...

    Lámete si hlavu, co schází nebo přebývá vašemu zvířátku?

    ŘEŠÍTE ZDRAVOTNÍ PROBLEMY VAŠICH MAZLÍČKŮ?

    Pátráte po chovatelských tricích, nebo jen řešíte drobné poranění či zdravotní neduh?
    Ptejte se místních "zkušených" na co jen chcete, od výběru vhodného steliva pro suchozemskou želvu přes plusy a minusy psích oblečků až po rozměry voliery pro kakadua..
    ... pole působnosti sahá tam, kde končí bohaté zkušenosti všech ostatních zúčastněných, tedy, kdo chce dnes poradit, zítra třeba sám přijde s dobrou radou někomu dalšímu..a rozhodně nezůstane jen u obligátních mazlíčků typu kočka či pes..



    koukněte sem...

    rozbalit záhlaví
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    TESSS: takhle z popisu mi to evokuje potkani usi zkrabately svrabem..
    TESSS
    TESSS --- ---
    TESSS: veterinar poradil pokracovat v mazani a na zimu cepici, nebo skoro vypustit pobyt venku
    TESSS
    TESSS --- ---
    TAPINA: ma to hruby, na okrajich az takovy okoraly a pote, co jsem mu to ted namazala, tak mu zacali i z licni strany vypadavat chlupy
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TESSS: A co teda má? Nějaké šupinky na krajích uší, nebo tak něco? Jednomu psovi tady v ordinaci to dělá demodex. Nedaří se nám ho úplně zlikvidovat, ale vždycky po aplikaci Advocate má tak půl roku pokoj.
    TESSS
    TESSS --- ---
    TAPINA: vorech - malej hubenej, ale relativne vysokej -lehce pod 8 kilo - ted trochu pribral :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TESSS: Co to je za plemeno?
    TESSS
    TESSS --- ---
    TESSS: tak nema plisen, ale asi mu ty usi postupne odpadnou :-(
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    úžasná nabídka, jen dnes
    Ostatní DryFast | levneELEKTRO.cz
    http://www.levneelektro.cz/p909834-susicky-pradla-ostatni-dryfast#zl1
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA:
    tak má posunutou plotýnku
    TESSS
    TESSS --- ---
    muze mit pes mykozu na usich?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska večer na procházce si náš 11letý jezevčík najednou lehnul, plazil se a třásl, pak se zvednul a normálně šel, ale nezvedal nohu, čůral jako čuba a nedá si vůbec sáhnout na zadek, zdrhá a kňučí. Zítra jdeme k veterináři, ale na co se mám duševně připravit?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAARKA: Ona podle té fotky, co jsi dávalan a Psy, fakt vypadá starší, takže už by mléko nemuselo být tak zásadní.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    LA_PIOVRA: je to docela paradox, v zemi, kde tolik lidi povyzivou - ale zase tady nejsou podminky pro uchovavani mleka...elektrina tady bezi jen par hodin denne a to jsem v centru vesnice, par km od nas elektrina neni vubec..(my mame generator a baterie, takze eletrina nam bezi skoro porad)Tady je o drzku si koupit o dovezne maslo, dve ze tri budou zlukly...nehlede na to, ze je drahy jak svin--
    nedavno jsme u naseho baraku nainstalovali poulicni svetlo a asi pred tydnem jsem tam potkala souseda, jak si pod nej prinesl zidlicku a cetl a moc dekoval...no..to sem ale do diskuze nepatri..
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    BAARKA: leda tedy nekoho s vodici kozou pozadat a nadojit si sam, z kozy to jde dobre i laikovi, kdyz se neboji zmacknout a zatahnout:)
    Ze mlicny vyrobky jsou veci prakticky neznamou me neprekvapuje, ale ze kozy zrejme uzivaji jen na maso jsem netusil. Diky moc za rozsireni obzoru:)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    LA_PIOVRA: jeje a kolik, ale mleko se z nich tady nepouziva..vseobecne mlecne vyrobky jsou a 97% dovazeny z USA..ja si vozim z hlavniho mesta aspon treba jogurty a zakysany smetany a nejednou se mi stalo, ze se me kolegove ptali, co to jako jim...:)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    BAARKA: na Haiti se nechovaj kozy?
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    ZMYJKA: to tady nevedou..budu se muset vypravit zotra do hlavniho mesta..tam maji tri velky suprace a dovozeney veci z USA..daji se tam sehnat i mlecny vyrobky..uff...diky moc vsem za radu..holcicka se ma skvele..
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    TAPINA: dik, sli jsme vcera hned rano, diagnoza vaginitida, vysetreni moci vyvratilo zanet mocovych cest. K tomu maji obe i se segrou Buřinkou kasel a tvari se (obe) jako svetice :)) Ale i pres ten kasel je na tom lip, ve stredu meditovala v sede se zavrenyma ocima div ze neupadla a v leze se klepala, coz se mi vubec nelibilo a mela jsem o ni docela obavy. Mozna nejaka kombinace vice faktoru (hormony, zanet, nastydnuti a kasel...)? Kazdopadne zazitek z odebirani steru z pochvy byl desivy, ona je dost citlivka a herecka a narikala a mrskala s sebou tak strasne, ze si ani nedovedu predstavit, co by delala, kdyby se ji delo neco opravdu bolestiveho. Nastesti byla cekarna prazdna, jinak by cekajici pejsky po tom jejim extempore dovnitr nikdo nedostal ani s navijakem.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    BAARKA: jestli seženeš, tak výborné je taky čerstvé kozí mlíko.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAARKA: Kombinace štěněcích granulí rozmáčených ve vodě a toho kondenzovaného mléka by mohla postačit.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    TAPINA: tady bohuzel nic jako internetovy obchod/posta a podobne vymozenosti nefunguji..jediny co se tu da sehnat je ten sunar nebo mliko v prasku, .kondenzovane mleko koupim to tady maji, granule tu maji tak dva druhy..zkusim steneci, pokud budu mit stesti..
    Moc dekuji za radu..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAARKA: Jestli tam není k dostání speciální psí sušené mléko, což na vesnici asi nebude, tak se dřív jako provizorní výživa doporučovalo sladko kondenzované mléko. Jinak jestli má aspoň ty tři týdny, už by možná nemusela být vyloženě jenom na mléce. Máš možnost aspoň něco objednat přes internet? Hodně firem dělá speciální krmiva pro malá štěňata, např. Royal Starter.
    Jinak každopádně odčervení už teď, alespoň 4x každé 2 týdny a na očkování je ještě čas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam