TAPINA:
FIFAJZ: Tak zaklady znam, prece jen uz doma nejakyho toho psa mam a babka blahe pameti mela sklony k nadvaze tez :) Jde mi prave o fakt, jestli lze necim podporit proces hubnuti, krom zvyseni pohybu, ktery teda ted resime nove nalezenym pidirybnickem v nasi blizkosti ... ale zas ma spravnou hloubku, cuba v nem brouzda po hrudnik :)
Krmena je od panicky FirstMate 18/6 TRIM & LIGHT, nicmene ji nejspis prevedu. Nasi jsou na mase a ona logicky smutne cuci do jejich misek - takze to vidim na kure, krutu, kralika a velkou spoustu zelenych srztek :)
Jinak je cubajz ok, krom teda tech kycli a patere. ale to je tak trochu nasledek i te nadvahy. Ted jedine co, jsem ji po porade s veterinarkou nasadila Movalis, protoze zacala pajdat na vsechny nohy stridave - ony i male prochazky jsou po trech letech nechozeni vcelku zahul. A ona jak objevila zase radost ze zivota, tak se snazi dohonit nasi smecku ... je hezke videt ze uz nema ten ubytej vyraz v ocich. Ted jen nenapadne presvedcuju panicku, ze bez psa je ji vlastne lepe, ze ma vic casu na ditko a ze uz ji zpatky nechce. Snad se zadari.
Jeste me napadlo pridavat ji Karnitin, ten by ji mohl pomoc?