TAPINA: tohle je super, ale stejně mám otázku: dnes jsem se dozvěděla super informaci .. byla jsem minulý týden s kočkou (neb má antibiotika a bylo to přes víkend) na narozeninové oslavě svojí mamky.. maminka se mi ovšem zapoměla zmínit, že jejich pes možná má blechy (dneska mi volala, že se nějak podivně drbe a co by to tak mohlo být) .. fena žije na zahradě, ale do domu si ji občas vezmou .. sice nosí obojek, ale má ho už od března, čili předpokládám, že už to nebude tak 100% a když blechy žijí v prostředí .. kočka je oslabená a já do ní nechci (a asi ani nemůžu, vzhledem k její alergii na všechno) cpát něco zbytečně .. tohle jsem drsně podcenila
existuje způsob, jak relativně rychle zjistit, jestli jsme si něco přivezly? dneska (tedy po týdnu) jsem probrala Biance srst (a nic podezřelého nenašla) pak jsem prolezla pelech, ani tam jsem nenašla žádné černé tečky či blechy .. pro jistotu teď peru všechny pelíšky i deku co měla v přepravce, ale tak nějak z toho nemám úplně dobrej pocit .. dá se to tedy s určitostí říct už teď, nebo počkám a za 3 týdny až 3 měsíce uvidím, zda tu budu mít bleší cirkus?