• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HUDOUS_ML: Je to nežádoucí účinek, o kterém se výrobce zmiňuje, že se dá očekávat. Ale jestliže se jedná o jednorázové poblití, která nemá vliv na účinek, a druhá alternativa jsou blechy, které nejdou zlikvidovat, tak myslím, že volba je jasná :o)
    REK11
    REK11 --- ---
    HUDOUS_ML: moje kocka dostala mega davku a ta blindi min jednou tydne a uplne v cajku
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    HUDOUS_ML: kocour dostal stejnou davku, ale po kouskach a jeste se syrem, protoze pilule nerad. A tomu se nestalo nic.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    Docela se tady mnozi ty pripady zvraceni po Comfortisu,zda se mi...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TAPINA: no docela překvapila. Já si takhle usínám a najednou neidentifikovatelný zvuk. Tak se přemůžu otevřít oko a kočka sedí na opěradle a čumí dolů pod sebe, kde jen těsně minula kocoura natrávenýma granulema. Radosti s nima
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRAMIN: Nemusíš. Zdejší zkušenosti ukazujou, že tableta funguje, i když následuje zvracení, dokonce i když není sežraná celá. Pokud vyloženě nevyblije celou neporušenou tabletu, je to v pohodě.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Včera jsem na veterině dostala pro všechny tři zvířata tabletu na blechy http://www.veterinarnipece.cz/comfortis-cat-dog-tbl-4610.html

    Kočka ji sežrala bez problémů asi o půl deváté večer. Pak mi před jedenáctou najednou vyblila hromadu granulí (což nikdy v životě neudělala). Znamená to, že mám jet shánět další tabletu?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SIMCIIQ: mně přijde moc pěkná a v dobré formě
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SUFFOCATE: stydet se za super atleticky zvire?:D Opravdu malo lidme rikam, ze je jjich pes hubenej, naposled znamymu s hodne kostnatou ovcandou z utulku, cca 8 let je cube. Rikal, ze kvuli kyclim, ale ta byla fakt vyzabla. Ale tak treba ja mam jenom divny meritka:D
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    SIMCIIQ: tyjo kdyz se podivam, jak vypadal muj pes (ted uz je teda vyzranej), tak bych se asi mela stydet! Ale on opravdu dostaval hodne jidla :) http://koza-voza.rajce.idnes.cz/vikendbrezen11/#vikendbrezen_196.jpg
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    SIMCIIQ: to je jak baltazar je proste taky od prirody mensi a atletictejsi, casto nam lidi na ulici rikaj jestli neni nejakej hubenej, ale pamatuju ze sem ho cpala az mi veterinar nenapadne naznacil ze na jeho stavbu tela zacina bejt trochu tlustejsi :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SIMCIIQ: Pes by měl mít z výšky viditelné zúžení pasu a při pohledu z boku se můžou rýsovat poslední dvě žebra (u svalnatějších plemen můžou, u méně osvalených dokonce mají). Neměly by mu lézt pánevní kosti, to už je známka vyhublosti.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MATHEA:
    LA_PIOVRA:
    HUDOUS_ML:
    TAPINA: tak diky, jako ji opravdu trosku lezou zebra a kdyz hodne beha, tak se ji jakoby stane bricho dychanim a budi dojem vyzabliny.. ale ona nikdy nebyla takova ta mohutna pitka, je mensi, jako stene byla nejmensi..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TAPINA: mno ted se dost často stávalo, že nebyl na skladě a čekalo se na něj třeba i měsíc, nebo se musela brát vyšší koncentrace. Samozřejmě nevím, jak je to konkrétně ted.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CAMELLA: Mně nepřišlo, že by byl problém ho sehnat. Tenkrát, před pár lety.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SIMCIIQ: Tohle rozhodně není hubenej pes. Takhle má pes vypadat, ale většina lidí má posunutá měřítka svými vyžranými koulemi :o)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ELFIN: jo jinak asi nejzkušenější je MVDr. Lukešová, tak ideálně at se vet ptá přímo po ní. Pracuje vždy dopoledne do 15h krom pondělí a čtvrtka.
    ELFIN
    ELFIN --- ---
    CAMELLA: njn, uvidíme. Já tyhlety stavy tak nemam ráda...Díky za rady, předám :-)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ELFIN: držím palce, at to nějak zvládnete. Ona anemie je u chronických ledvinářů častá věc, a fakt se to tín epo dá hezky upravit (samozřejmě záleží na konkrétním zvířeti).
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    SIMCIIQ: mi taky přijde úplně v cajku, má krásnou atletickou postavu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam