• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...

    Lámete si hlavu, co schází nebo přebývá vašemu zvířátku?

    ŘEŠÍTE ZDRAVOTNÍ PROBLEMY VAŠICH MAZLÍČKŮ?

    Pátráte po chovatelských tricích, nebo jen řešíte drobné poranění či zdravotní neduh?
    Ptejte se místních "zkušených" na co jen chcete, od výběru vhodného steliva pro suchozemskou želvu přes plusy a minusy psích oblečků až po rozměry voliery pro kakadua..
    ... pole působnosti sahá tam, kde končí bohaté zkušenosti všech ostatních zúčastněných, tedy, kdo chce dnes poradit, zítra třeba sám přijde s dobrou radou někomu dalšímu..a rozhodně nezůstane jen u obligátních mazlíčků typu kočka či pes..



    koukněte sem...

    rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SKAFF: Jo jo, z věcí, na kterých píšou, že jsou netoxické pro zvířata, jsou ty nejzajímavější otravy koček. Permethrinová antiparazitika bych v domácnosti s kočkou nelila ani na zem.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SKAFF:ja to pochopila jako ze to nabizis na zvirata, ale jiz je to jasne :)
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    ANABEL_LEE: tak biokill se neleje za zvirata :] ale do prostoru... a kdyz ve chvili kdy to vyschne, tak je to netoxicky i pro kocky, aspon to tak pisou na navodu.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SKAFF: biokill na kocku nenalejes, a nalejes-li, kocku poskodis.. .)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SKAFF: no, my tu blechu přitáhli s kocourem z útulku určitě.. páč to byla i doba, co s em psovi sundala foresto, ó já hloupá!
    ale biokill beru, asi teda ne pět litrů, to nespotřebujem:) dohodnem se večer na diktátu:)
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    VERCA_ZABA: kdyz udrzis zvirata tak pul roku ve stavu, kdy budou mit obojek nebo v krvi aktivni latky z tablety, tak to vymře, nemusis nic hubit. Ja jsem na kocku i psa dal obojek a oni pak ty zvirata fungujou jako hubitele sami o sobe, blecha na ne skoci, napije se, chcipne. Kdyz tam zvire neni, tak ta cerna svine nekde ceka zalezla v rohu klidne nekolik mesicu...

    Ale pokud chces, mam doma 5l kanystr biokillu, ktery jsem nakonec nepouzil, prodam levneji nez bys koupila v shopu. prahe :]
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VERCA_ZABA: odblesila bych i fretku...nerikej si proc my, ponevadz blechy maji vsichni :)) ale chapu, ze te to neuklidni .)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ANABEL_LEE: grrrr.. proč my? představa všeho toho hubení, ted před vánoci, mě vomejou. ještě je budu muset prohlídnout, protože na psovi sem nic nenašla, na fretce sem nic nenašla, ale kocour má takový stroupky na zádech u kořene ocasu a kočka, kterou sem ted hladila, tak se ji na hlavě mihlo něco černýho a zalezlo to dál.. tak asi je to jasný:/ kor když má přítel pokousaný nohy a komáři už nejsou
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VERCA_ZABA: pro kocku stoji jedna tableta tak 250, nedava se k tomu nic jineho, zadny obojek, nic... pro psa nevim. Jako levne to neni :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    vážení, tak se mi potvrdilo to,co sem nechtěla, ale máme doma blechy. pojedu si pro comfortis - jenom - to dám psovi a ještě psovi se dává i obojek nebo stačí jenom ta tableta? a kolik cca tableta stojí? 40 kg pes a 4 kg kočka dvakrát. nemůžu to na netu nají, at aspon vím cca, kolik si k vetovi připravit. díky!
    TARGI
    TARGI --- ---
    GIO: ok, díky, no nebudu stresovat do pondělí to nechám a pak se uvidí...ještě mě napadla kombinace s alergii na granule...no uvidíme. nic jiného ji neni a kdybych nebyla v tomhle hysterka, tak si ani te pidi kapičky na bobsi nevsimnu...
    GIO
    GIO --- ---
    ono asi zabiraa to, ale je to dost uporny parazit a je treba mu poradne zavarit...
    TARGI
    TARGI --- ---
    GIO: aha, no nam rekli, ze to zabira po 5 dnech... Tak na to dneska prdim, pujem s malou na kontrolu v pondeli. Zatim teda nebudu stresovat :-)
    GNURET
    GNURET --- ---
    Kdybyste někdo chtěl koťátko tak mi dejte vědět .-)
    Máme tyhle dva bobíky a potřebujeme pro ně najít nový domov...
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1001313206551992&set=pcb.1001313449885301&type=1&theater
    GIO
    GIO --- ---
    no pokud si dobre vzpominam, bral kcour ten entizol tri tydny.
    TARGI
    TARGI --- ---
    TARGI: zacinam byt kapanek nervozni, na vet nam rekli, ze mame klido zitra prijit na kontrolu ze ten entizol zabira rychle a mala mela dneska zase uplne stejne stolici, jako na zacatku nez jsme ji zacali lecit :/
    TARGI
    TARGI --- ---
    chci se zeptat jak dlouho trva lecba giardii? Díky
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    SKAFF: ten plus patří samozřejmě jen první části sdělení
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SKAFF: To jsem ráda, že to tak dopadlo, sarkasmus není na místě.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SKAFF: a na internetu ses na takovou vec ptal proc? Priste to zajdi zkonzultovat radeji s nejakymi zivymi doktory, muzes byt pak jizlivy na ne.
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    Chemicky kastrovaného psa jsem znala jen jednoho, můj pes na něj reagoval úplně stejně jako na všechny klasicky kastrované samce - tvrdil, že je to fenka těsně před nebo po hárání ;)
    Ale každý kastrát se s tím nějak zvládá poprat, pro mě to jsou s Tweetem nakonec nejbezpečnější parťáci na hru :)
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    MATHEA & MARKYSHA: ocas jsem nechal na psovi, 10 dnu pospaval, lezel a ohryzaval kosti a dneska ho uz normalne zvedne, vrti, hybe s nim na vsechny strany a ani nevypada, ze by ho to uz bolelo. Asi mu to zacina nejak srustat.

    Vasim psum jste uz predpokladam urizly vsechny casti tela, ktere je nekdy bolely a preventivne i ty, ktere by mohly nekdy bolet? :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam