• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    MEUZNIC
    MEUZNIC --- ---
    Prosím o radu. Kocour sezral čtvrt igelitovýho pytlíku (takový ten tenký na rohlíky) ve kterém jsem mu rozmrazovala krky. Mám plašit? Jak to případně řeší doktor? Moc děkuju...
    SISTA
    SISTA --- ---
    Daruju za odvoz cca 6 platicek Forthyronu flavoured 200 μg. Praha Barrandov/Kamenice u Prahy
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    TAPINA: Diky, vyzkousim.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NICKIE: Nejlíp lihem. Ale jestli nezabírá od začátku, tak to asi nepomůže.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    nejak nam letos moc nezabira obojek Scalibor a nachazim nacucany klistata po celym byte. Tusim, ze jsem zaslechla, ze se da umyt mydlem nebo nejak znovuaktizovat, nezkousel jste nekdo?
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    já mám taky jednu "čumákovou" .. naše kočka bere 2x denně Flixotide (inhalačně) a nad čumcem se jí začaly zbarvovat chlupy do hněda a má tam relativně suchou kůži (ona teda začala lupovatět tak nějak celá, ale nedrbe se víc než jindy) .. zatím jsem jí "naordinovala" lososovej olej (půl lžičky denně - má 3 kila) .. je něco co pro to můžu udělat víc?
    (jinak klasika kvůli alergii žere jen granule RC hypoallergenic s půlodměrkou PlaqueOff .. nic dalšího, kromě vody, nedostává)
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    ahoj prosím o radu, mojí fence se na čumáku objevili zničehonic v průběhu soboty krvavé půl až centimetrové boláky, nemáte někdo zkušenost s podobnou záležitostí? Nějak se mi nedaří nikde nic na internetu vyčíst. Podezření mám na alergickou reakci na nově koupenej kolagen kvasnice a kelpu - nebo jedno z toho, nikdy jsem nic takového neviděla na žádném jiném psovi.
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    ahoj prosím o pomoc. Na facebook soutěži probíhá hlasování, prosím dejte hlast Libereckému sdružení Šance zvířatům, které se stará o týrané, nechtěné a opuštěné zvířata(především psy a kočky). Zatím jsou druzí a mají reálnou možnost získat 50000 na vybavení karatnény díky
    https://www.facebook.com/...sk=app_271628046314755&app_data=gallery:9bb7cfb7bd7c47e893c5889ac5f40842
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TAPINA: díky, to je dobrý mít doma, vlčáka ofoukne větříček a hned má průjem.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TAPINA: a ten Attapectin je čistě veterinální přípravek?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BODY_SUIT: Tak to dělá Attapectin taky, plus k tomu chrání podrážděnou střevní sliznici, a vyjde levněji.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    On je to vlastne cisty silikon, stejne jako treba pro deti sab simplex a pro kraliky tympanol:). Takze pouziti dle toho, co si pamatuju, tak se to davalo spis na plyny a kdyz zvire sezralo neco, co nemelo a bylo treba to rychle vyloucit:)
    Takze ano, je to podobne jako uhli...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CAMELLA: Na průjmy, ne? To jo, to se dá použít cokoliv, je toho teď milion. Teď je třeba nový Attapectin gel, tak ten mám v oblibě já :o)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAMELLA: ale funguje to asi tak podobne, jako zivocisne uhli, ne? proste absorbent
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TAPINA: my jsme to v byvale praci pouzivali, akorat teda veterinarni mutaci enterozoo a bylo to docela fajn. Samozrejme ne na kompletni detoxikaci :)))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MARKYSHA: Neškodí, ale ani nefunguje. Tam, kde pomohl Endiaron, by pomohla i čistě dieta a počkat.

Ještě u těch lidských léků na průjem bacha na Imodium, nesmějí ho plemena s MDR-1 mutací. Ono je teda celkem na nic i u těch lidí.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BODY_SUIT: Jak něco slibuje "komplexní detoxikaci organismu", tak od toho pryč :o) Co bys od toho u psa očekávala?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TAPINA: Já teda odjakživa dávala Endiaron, škodí jim to nějak?
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    TAPINA: já jsem bohužel na podobný věci neschopná (fakt mám pocit, že mi musí chybět nějaká část mozku), takže si vzpomenu jednou za x let...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam