• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ANABEL_LEE: (my - ja a vetka)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TABBY: my davame injekci ivermectinu, kdyz to nezabere tak dve. Taky jsem zazila vyplachovani usi redenym lotagenem, ale to uz chce vet dozor.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Co se svrabem u kotat?
    Byla prelecena Strongholdem, ted - po mesici - hlasi osvojitelka, ze maji zas zadelane usi.
    Znovu Stronghold? (Poslu ji na veterinu, at se kouknou na vyter z usi pod mikroskopem; ocenim nicmene tip, co se vam na odolny svrab osvedcilo.)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    TEEAK: neříkej "hop" dokud jsi nepřeskočil .. dneska během noci rozdrápaný čenich jsem vyčistila Betadinou a ostříhala drápky na krátko .. tak snad to bude jediný projev :/
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    TEEAK: akce štěnice zatím "u ledu" .. byt nám vystříkali úplně všude (a tím myslím úplně-úplně všude) s instrukcemi - nevysávat týden, nevytírat aspoň měsíc, aby to působilo co nejvíce v co největší koncentraci .. včera jsme se vrátili domů, kočka neomylně našla nejsilněji koncentrovaný zaschlý flek a celá se v něm vyválela a následně se olízala .. zatím je stále živá a čile leží v pelechu a tváří se ultra-nasraně, že je tu zima (vypnula jsem topení, když jsme byli pryč, aby sem ty mrchy nenalezly a ještě se to tu nevytopilo) .. :D
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    BODY_SUIT: dornovka je ideální. psa se spondylkou mi udržuje ve skvělém stavu.
    Dornova metoda - zvířata
    http://dornovametoda-zvirata.cz/
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BODY_SUIT: 9.12. je v praze na toulcáku seminář Masáže psů :)
    SEMINÁŘE : SVOPAP
    http://svopap.cz/seminare.html
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    CAMELLA: no to chce pevnejsi :) Harry prosekne spoustu veci
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TRAMIN: ideální je pytel, třeba ze starého pevnějšího povlečení na polštář...šikovnější si ušijí pytel na míru :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    LABRUJA: rukavice mi spis zhorsuji cit a manipulaci. omotavam kocoura silnou osuskou v prikleknuti na podlaze.
    OPI
    OPI --- ---
    SANVIO: možná ještě tady, dost barfařů to taky používá..
    [ BARF - kvalitní výživa psa ]
    SANVIO
    SANVIO --- ---
    Ahoj, nevím, jestli tady píšu správně, ale mám celou neotevřenou krabičku kloubní výživy pro starší psíky. Můj pejsek Alavis užíval dost dlouho a pomáhalo jí to. Koupila jsem další krabičku, ale bohužel nám Beinka o víkendu ve 14 letech odešla do nebe. Prodám za nějakou rozumnou cenu. Stálo mě to 365 kč. Přikládám i webovku, kde je možné si o výrobku přečíst. http://www.alavis.cz/alavis-single
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LABRUJA: Zelím se nic nezkazí, tak ho radši dej hned. Pak už by nemělo moc efekt, až tam bude zácpa z kostí.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LABRUJA: Alespoň dvakrát denně. A prostě musíš, pokud se to proplachovat nebude, tak to bude zítra zavřené a půjdete na nový zákrok.
    GIO
    GIO --- ---
    no doprdele, ten kousek tamsamozrejme je, ten okraj tam vlaje.. tka ja ta dojedu, dekuju!!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GIO: Mžurka se nešije, ale pokud by tam byl nějaký volný útržek, tak je potřeba ho dát pryč, to se obvykle nepřihojí. Plus po každém zásahu pravděpodobně drápem v oblasti oka je na místě fluoresceinové vyšetření rohovky, aby nebylo za pár dní nemilé převapení, že nešlo jen o mžurku.
    GIO
    GIO --- ---
    dotaz: mam tu dve cca ctyr az peti mesicni kotata, a furt se spolu mydli - klasika hra - ale jedna z te zabavy vysla s natrzenou mzurkou.. co s tim? sije se to nejak? nejdriv bylo oko docela vklidu, ale uz ho zacina privirat, a uz i trochu sekretu se objevuje, jde to nejak zasit, nebo nechat byt a jen treba vyplachovat ophtalem, ...p.septonexem, nebo treba nasadit nejaky o.framykoin? vsechno tu mam..natrzene to ma viditelne - uprostred te mzurky da se rict , diky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BRUKEV: Výsledky jsou prakticky s každou dietou, když se dodržuje. Znamená to dávat jen odměřené porce a to ne na aktuální váhu psa, ale na ten první mezistupeň, na který se má dostat (když má někdo nadváhu 5 kg, tak ho nejde krmit hned na o 5 míň, to by byla podvýživa, ale nejdřív třeba o 2) Není to jenom vyměnit jedny granule za jiné a čekat, jak bude hubnout.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Spíš mi jde o zkušenosti. Na složení a porovnávání krmiv se chystám podívat o víkendu, zatím spíš sonduju, co kdo vyzkoušel, jaké byly výsledky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BRUKEV: Hill´s jsou propagovány, kvalitní moc nejsou. V dnešní době se dá sehnat spousta diet s mnohem lepším složením. A teď úplně čerstvě jsou na trhu diety od Calibry, včetně Obesity, a máš tam ještě benefit českého výrobce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam