• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Lidské věci na zažívání bývají na psí krátké střevo příliš málo koncentrované. Použít to jde, ale efekt nemusí být perfektní.
    TARGI
    TARGI --- ---
    NICKIE: tyjo z lidské, tak to nevím no....
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    TARGI: diky, ten jsme driv meli, mama chtela prave na rychlo neco z lekarny a pry nevedeli co se psum muze dat, me nikdy nenapadlo o tom premyslet
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    TARGI: dietku ma:)
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    NICKIE: otevrit tobolku a vysypat do vody nebo do zradla?
    TARGI
    TARGI --- ---
    NICKIE: prvotne bych asi hlavně nasadila dietu, pokud ji ještě nemá :-)
    s probio nevím
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    Nevite jaky se daji dat probiotika psum? Mamy shitzu ma nejaky tekuty bobky uz tyden, predtim mela infekcni prujem. Da se neco koupit v lekarne?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ELFIN: Teda s tím, že se nemusí extra čipovat dneska, může se to udělat všechno naráz při tom přeočkování. Jet může stejně až 21 dní po vzteklině.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ELFIN: Ano, to je ideální postup.
    ELFIN
    ELFIN --- ---
    TAPINA: takže vopruz...Kočka byla prvně očkovaná (trojkombinace) 7.12.. Přeočkování jí vychází na 28.12. - a následující týden. Takže - kdyby se dneska nechala načipovat a vystavil se pet pas a na vzteklnu se naočkovala s přeočkováním trojkombinace - tak je to cajk a může vyrazit po novém roce pryč nebo to chápu blbě?
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    TAPINA: super, dekuju. Zadne zachvaty to nejsou, jen tak pochrchlava a chodi spat pod postel. Tak to necháme par dni a kdyby se nelepsila tak vyrazíme otestovat novou veterinu :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HUDOUS_ML: S psincovým kašlem se na veterinu nemusí, pokud je to opravdu on. Nejspíš bude, je toho teď hodně. Ale mělo by to během pár dní odeznít a nemělo by to probíhat stylem intenzivních dusivých záchvatů, to pak radši jo.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ELFIN: Celkem nová důležitá věc je, že číča musí mít vystavený pas s čipem předtím, než se očkovala na tu vzteklinu, a první očkování zapsané v pase musí být v den cesty minimálně 21 dní staré. Takže jestli se veškeré náležitosti budou řešit teprve teď, tak ve správném pořadí a bude to nějakou dobu trvat.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    Obracím se pro radu :-) Bublina se par dni "chova divne", je cela unavena a leniva, venku casto cura, což jsem prisuzovala blížícímu se hárání. Ale před par dny zacala prskat jako by mela neco v krku a sem tam vyblije hleny. Predpokladam, ze se jedna o psincovy kasel? A je nutne jit na veterinu nebo se to leci akorat klidem a vitamíny? Nebo je to neco uplne jineho? Diky za rady!
    ELFIN
    ELFIN --- ---
    Dotaz - převoz kočky z čr do Německa. Zatím jsem jenom našla, že číča musí být čipovaná a mít pet pas a že by měla být očkovaná na vzteklinu. Má někdo, prosím, další zkušenost?
    Paní si chce z našeho depozita vzít číču a žije trvale v Německu, tak aby jsme něco nezanedbali při přípravách přesunu :-)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    mno jo, asi ne. diky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PLAVEVA: To asi ne, v životě jsem nic jiného než ocel neviděla.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    pls, existuje skrabka nebo srpek na zubni kamen z neceho jineho nez z nerezu/oceli? bud blbnu nebo jsme to nekde videla a ted to nemuzu najit...diky!
    TARGI
    TARGI --- ---
    TAPINA: hmmm, i když trošku zvláště pojatý graf, docela mi trvalo, než jsem se v tom vyznala.... a stále si nejsem jistá, či to chápu správně :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam