CUKI: Prosímtě a na co se dávají placená razítka? Jedině když přijde někdo, koho jsem v životě neviděla a chce potvrzení na cestu. Pak musím to zvíře vyšetřit a už to není platba za razítko, ale za vyšetření.
Ono u nás ty drápky teď přesně jsou 60 včetně DPH :D Ale ostříhat drápky trvá pět minut včetně placení a konverzace, když bude v čekárně fronta psů na drápky, tak jsem 720 Kč/hod. A uvědom si, že těch pět minut je celá práce se vším všudy komplet - žádná příprava, žádné dodatečné potíže k řešení. Razítko? To s sebou nese obvykle nějakou odpovědnost, může mi za půl roku někdo zavolat, že jsem tady a tady dala razítko a vznikl ten a ten problém. Pak třeba operace... no, může stát i několik tisíc, ale půlka z toho budou náklady na léčiva a materiál a musíme u toho být minimálně dva lidi, takže čistý příjem z úkonů se dělí dvěma a počtem hodin nad zvířetem stráveným, což už taky není až taková nádhera, jako stříhat drápky na jedoucím pásu :o)
Realita je jiná proto, že tam ta fronta na drápky nestojí, přijde na to pár lidí za den, ale jsou to prostě nejjednodušeji vydělané čisté peníze.