PHUSHI: začněte tím rentgenem, pokud na něm nic vidět nebude, tk pak za mě - depotní antibiotika na rýmovitá onemocnění nebrat, nezabírají (a tedy trochu mě překvapuje veterinář, který to zkouší dvakrát po sobě a ten rentgen ani nenavrhl, možná ykusit jiného ...?)
pokud je to opravdu "rýma", a může i být (nudle s krví, i trocha krve bez nudlí jen vykýchávaná), tak to chce prostě na delší dobu nějaká silnější antibiotika podávaná denně
na to krvácení není špatné nasadit vitamin K (po dohodě s vetem), a třeba trochu něčím posílit imunitu
mám za posledního půl roku čerstvou zkušenost s vykýchávání krve u staršího kocoura (nikdy předtím jsem neviděla, že by kočce z čumáku krev tekla) - zdi karantény oházený kapičkama krve, to samé záchůdek, podlaha, na rentgenu všechno čistý, dvakrát se mu to po přeléčení vrátilo (nezabral ani klasický synulox na tři týdny, ani ronaxan na dva), až pak kombo Enroxil na 6 týdnů + vitamin K + immunovet kocoura postavili do latě a už se to ťukťuk asi dva měsíce nevrátilo. Ale on byl celkově v mizernym zdravotním stavu s podvýživou a dalšími pikantnostmi ...