PHUSHI: tak v nedeli jsme sli k veterinari (misto toho, ktery tam byva, tam byl jeho otec, ktery vedl ordinaci predtim). Kocka se v nedeli dost zhorsila, krev sice uz neprskala, ale zacinala byt znacne apaticka. Veterinar ji dost necitlive zmeril teplotu - 39,8, shrnul, ze mame pokracovat v antibiotikach, co jsme davali od stredy (cefalexin, ktery ocividne nezabirali, spis se to po nich horsilo) a pichnul ji Ancesol s tim, ze by to melo pomoct s tim krvacenim. Rekl, ze sliznice je nekroticka a celkove se tvaril tak, ze jsem z toho pochopila, ze se mame s kockou rozloucit...
Jela jsem s ni na veterinu, kam chodime se psem, ktera se mi zda o dost lepsi. Tam jsme stravili asi dve hodiny, rikali, ze je na nas, jestli tam kocku nechame na kapacku, nebo ji vemem domu, pro coz jsme se rozhodli. Dali ji injekci na snizeni teploty a dalsi dve na krvaceni (Pamba), dale jsme dostali odsavacku na odsavani nudli, kapky do nosu/oka (Ciplox) a jine antibiotikum - Ronaxan, ktere davame dvakrat denne. Teplota pominula a kocka se vyrazne zlepsila, ale v poradku jeste neni, je docela svetloplacha, porad kycha a neni tak ziva jako obvykle (vcera vecer/dnes rano se uz zdala docela normalni, ale dnes byla zase cely den zalezla). Alespon zere a vylucuje normalne. Antibiotika mame do pondeli, pak jdem znova na kontrolu (naposledy jsme byli vcera), kdy se bude delat krev a dalsi vysetreni. Co se tyce pricin, muze to pry byt virove, ale mozna i od jednoho zubu, ktery nejak hnije (je pravda, ze nudle a vytok z oka mela jen na jedne, te same, strane), tj. ten pujde vyhledove ven.