• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    GIO
    GIO --- ---
    TAPINA: o dogach se co do citlivosti traduje to same, si myslim..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HUDOUS_ML: Buldoček je speciální plemeno, je možné, že u nich většinu ceny spolkne anestezie, protože je potřeba extra šetrná, nejlíp inhalačka.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ADITU: ne, zcela zdravý.
    ADITU
    ADITU --- ---
    HUDOUS_ML: nebyl pes kryptorchid?
    GIO
    GIO --- ---
    joaha, no jasny. tak u mne to korelovalo s vahou i pohlavim, fena byla drazsi
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    GIO: já myslela ceny u mých psů. u feny i u psa mi řekli stejnou cenu
    GIO
    GIO --- ---
    HUDOUS_ML: nevyjde nastejno, ta doga mela padesat klo tehdy taky a stalo to jednou tolik, co pes, nejakych 5400 tusim se vsim vsudy, jestli si to dobre pamatuju, pes stal 2800.. a to mel jeste komplikace s prasklou cevou a urychlenym navratem do nemocnice a do narkozy, nechali si ho tam pak pres noc,a le to bylo na jejich naklady..
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    GIO: tak jsem to slyšela taky. A je mi divné, že kastrace feny by měla vyjít nastejno s kastrací psa když mají stejnou hmotnost
    GIO
    GIO --- ---
    nevim, protoze mi vzdycky rikaji, ze vyssi cenu zapricinuje predevsim anestezie, velky pes, vice latky..
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    GIO: mi říkali u buldočka, že mám taky počítat cca 3000. To je zajímavé, hmotnost je míň, než polovina tvého půlpsa. Tak nevím, jestli se u buldočků rovnou počítá s komplikací? Nebo mě chtěli natáhnout? Nebylo to v Praze.
    GIO
    GIO --- ---
    velici psi, ten prvni skoro 50 kilo, ten letosni pulpes 38 kg
    GIO
    GIO --- ---
    jinak nechavala jsem kastrovat i dva osy uz.. jeden 2800,- tez pred temi cirka sedmi lety a druhy ted v zari a bylo to kolem tri a pul tisice..
    GIO
    GIO --- ---
    no musim ted kastrovat dve az tri kocky, a myslim, ze pod litr se v tom kralovaku taky nedostaneme.. ale tak co uz, lepsi nez zivit regiment:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GIO: někomu říkali, že cca 6,5 tisíce za kokra

Za feny to je pálka. Zlatá kočka, bez komplikací tisícovka a za půldne je zpátky doma vyspalá a skoro o tom neví.
    GIO
    GIO --- ---
    jo o te brnenske to vim, cekala jsem, ze tedy prazska bude podobne spickova, ale osobne tam nejezdim, slozite pripady mi nejak pomohli vyresit i jinde zatim.. jedine, co jsem resila u nich byl BAER test sluchu u bile kocky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já referuju pacienty výhradně na Jaggy. Sice si majitel dost zaplatí, ale jaksi... jinde to funguje tak, že tam pošlu pacienta, oni tam majiteli navykládají, že už tam měl být dávno a co všechno jsem udělala blbě, a že by ostatně bylo lepší, kdyby chodil pořád jenom k nim... zatímco na Jaggy pošlu pacienta a on přijde už na doléčení zpátky ke mně s podrobnou zprávou. Takhle my si tady žijeme :o)
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    TAPINA: taky tam jezdí všichni buldočci na plotýnky :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GIO: Pražská Jaggy má všelijakou pověst, ale brněnská je tady jediné takové pracoviště na špičkové úrovni, a jsou tam dobří. Na rozdíl třeba od VFU, kde by ta špička byla spíš očekávána (jenže tam poslední dobou funguje něco jako spolek absolventů, kteří zatím ještě neutekli na lepší místo)
    GIO
    GIO --- ---
    btw ja ji budu nechat delat asi v Beroun/Kralove Dvore, tak to je o neco nizsi, ty ceny.. na Stodulkach by to asi bylo tech deset, no jeste to ma cas..
    GIO
    GIO --- ---
    jaggy.. aha:) no ja dufam, ze do deseti se vejdeme..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam