• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    GIO: tak jsem to slyšela taky. A je mi divné, že kastrace feny by měla vyjít nastejno s kastrací psa když mají stejnou hmotnost
    GIO
    GIO --- ---
    nevim, protoze mi vzdycky rikaji, ze vyssi cenu zapricinuje predevsim anestezie, velky pes, vice latky..
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    GIO: mi říkali u buldočka, že mám taky počítat cca 3000. To je zajímavé, hmotnost je míň, než polovina tvého půlpsa. Tak nevím, jestli se u buldočků rovnou počítá s komplikací? Nebo mě chtěli natáhnout? Nebylo to v Praze.
    GIO
    GIO --- ---
    velici psi, ten prvni skoro 50 kilo, ten letosni pulpes 38 kg
    GIO
    GIO --- ---
    jinak nechavala jsem kastrovat i dva osy uz.. jeden 2800,- tez pred temi cirka sedmi lety a druhy ted v zari a bylo to kolem tri a pul tisice..
    GIO
    GIO --- ---
    no musim ted kastrovat dve az tri kocky, a myslim, ze pod litr se v tom kralovaku taky nedostaneme.. ale tak co uz, lepsi nez zivit regiment:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GIO: někomu říkali, že cca 6,5 tisíce za kokra

Za feny to je pálka. Zlatá kočka, bez komplikací tisícovka a za půldne je zpátky doma vyspalá a skoro o tom neví.
    GIO
    GIO --- ---
    jo o te brnenske to vim, cekala jsem, ze tedy prazska bude podobne spickova, ale osobne tam nejezdim, slozite pripady mi nejak pomohli vyresit i jinde zatim.. jedine, co jsem resila u nich byl BAER test sluchu u bile kocky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já referuju pacienty výhradně na Jaggy. Sice si majitel dost zaplatí, ale jaksi... jinde to funguje tak, že tam pošlu pacienta, oni tam majiteli navykládají, že už tam měl být dávno a co všechno jsem udělala blbě, a že by ostatně bylo lepší, kdyby chodil pořád jenom k nim... zatímco na Jaggy pošlu pacienta a on přijde už na doléčení zpátky ke mně s podrobnou zprávou. Takhle my si tady žijeme :o)
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    TAPINA: taky tam jezdí všichni buldočci na plotýnky :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GIO: Pražská Jaggy má všelijakou pověst, ale brněnská je tady jediné takové pracoviště na špičkové úrovni, a jsou tam dobří. Na rozdíl třeba od VFU, kde by ta špička byla spíš očekávána (jenže tam poslední dobou funguje něco jako spolek absolventů, kteří zatím ještě neutekli na lepší místo)
    GIO
    GIO --- ---
    btw ja ji budu nechat delat asi v Beroun/Kralove Dvore, tak to je o neco nizsi, ty ceny.. na Stodulkach by to asi bylo tech deset, no jeste to ma cas..
    GIO
    GIO --- ---
    jaggy.. aha:) no ja dufam, ze do deseti se vejdeme..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Třeba kastrace yorkšírky, co jsem posílala na brněnskou Jaggy, vyšla na 30, takže i tak se dá. Ale to bylo složitější, diabetička s pyometrou, proto jsem si na to netroufala a poslala ji tam. A zvládli to bez jediné komplikace (laparoskopicky) , paní si na to musela půjčit, ale je spokojená že to takhle dopadlo.
    GIO
    GIO --- ---
    bylo to pred... sedmi lety cca, jestli dobre pocitam..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GIO: 5 tisíc je na dogu až podezřele nízká cena :o) Myslela jsem, že v Praze nejde velká fena pod desítku a laparo pod 15.
    GIO
    GIO --- ---
    MAR_TINA: to ej kolik, pro zajimavost..? mne ta kastrace stejne bude stat 5tis a vice, tak schvalne kolik laparo?.)

minula doga mela jizvu delky cca osm centimetru , takze to podle mne laparoskopicky taky pujde..
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    THICKLY: Kocky jsou svine vybiravy :D My to s tou nasi po 12ti letech dotahli na takovou uroven,ze zere jen jednu pidi konzervu,ktera stoji 50kc za dva kusy a nic jinyho ji nejede. Predtim mela obdobi,ze jedla jenom tunaka ve vlastni stave :) ale mysi a ptacci ji chutnaji porad :D
    Podle me kdyz se cici sekne a nechce,tak ji to clovek nerozmluvi. A proto je mam na jednu stranu rada, delaji si co chteji :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    u nás začli dělat kastrace laparoskopicky, ale psali, že to nejde na moc malý (kočka, čivava) a na moc velký, což nevím, jestli je doga. Ta je zas placatá a nemusí to být od kůže do středu daleko.

Ale stojí to jak novej pes.
    GIO
    GIO --- ---
    nechte toho, snazim se si ji v takovych situacich moc nepredstavovat.))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam