• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    GIO
    GIO --- ---
    to je pravda, brachycefalici, uf.)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GIO: Tak doga aspoň nemá dechové potíže jako plemenný znak (buldočci prominou) :o)
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    TAPINA: to jsem si myslela právě :) děkuju za potvrzení :)
    GIO
    GIO --- ---
    TAPINA: o dogach se co do citlivosti traduje to same, si myslim..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HUDOUS_ML: Buldoček je speciální plemeno, je možné, že u nich většinu ceny spolkne anestezie, protože je potřeba extra šetrná, nejlíp inhalačka.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ADITU: ne, zcela zdravý.
    ADITU
    ADITU --- ---
    HUDOUS_ML: nebyl pes kryptorchid?
    GIO
    GIO --- ---
    joaha, no jasny. tak u mne to korelovalo s vahou i pohlavim, fena byla drazsi
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    GIO: já myslela ceny u mých psů. u feny i u psa mi řekli stejnou cenu
    GIO
    GIO --- ---
    HUDOUS_ML: nevyjde nastejno, ta doga mela padesat klo tehdy taky a stalo to jednou tolik, co pes, nejakych 5400 tusim se vsim vsudy, jestli si to dobre pamatuju, pes stal 2800.. a to mel jeste komplikace s prasklou cevou a urychlenym navratem do nemocnice a do narkozy, nechali si ho tam pak pres noc,a le to bylo na jejich naklady..
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    GIO: tak jsem to slyšela taky. A je mi divné, že kastrace feny by měla vyjít nastejno s kastrací psa když mají stejnou hmotnost
    GIO
    GIO --- ---
    nevim, protoze mi vzdycky rikaji, ze vyssi cenu zapricinuje predevsim anestezie, velky pes, vice latky..
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    GIO: mi říkali u buldočka, že mám taky počítat cca 3000. To je zajímavé, hmotnost je míň, než polovina tvého půlpsa. Tak nevím, jestli se u buldočků rovnou počítá s komplikací? Nebo mě chtěli natáhnout? Nebylo to v Praze.
    GIO
    GIO --- ---
    velici psi, ten prvni skoro 50 kilo, ten letosni pulpes 38 kg
    GIO
    GIO --- ---
    jinak nechavala jsem kastrovat i dva osy uz.. jeden 2800,- tez pred temi cirka sedmi lety a druhy ted v zari a bylo to kolem tri a pul tisice..
    GIO
    GIO --- ---
    no musim ted kastrovat dve az tri kocky, a myslim, ze pod litr se v tom kralovaku taky nedostaneme.. ale tak co uz, lepsi nez zivit regiment:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GIO: někomu říkali, že cca 6,5 tisíce za kokra

Za feny to je pálka. Zlatá kočka, bez komplikací tisícovka a za půldne je zpátky doma vyspalá a skoro o tom neví.
    GIO
    GIO --- ---
    jo o te brnenske to vim, cekala jsem, ze tedy prazska bude podobne spickova, ale osobne tam nejezdim, slozite pripady mi nejak pomohli vyresit i jinde zatim.. jedine, co jsem resila u nich byl BAER test sluchu u bile kocky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já referuju pacienty výhradně na Jaggy. Sice si majitel dost zaplatí, ale jaksi... jinde to funguje tak, že tam pošlu pacienta, oni tam majiteli navykládají, že už tam měl být dávno a co všechno jsem udělala blbě, a že by ostatně bylo lepší, kdyby chodil pořád jenom k nim... zatímco na Jaggy pošlu pacienta a on přijde už na doléčení zpátky ke mně s podrobnou zprávou. Takhle my si tady žijeme :o)
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    TAPINA: taky tam jezdí všichni buldočci na plotýnky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam